Skip Sidebar

Incluzio Rheden

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Incluzio Rheden bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elk dorp in Rheden en Rozendaal een beter dorp. Wij geloven in de ...

Deel

Bonusfamilie gezocht !

Structureel werk · Flexibele uren
Dieren, Gelderland, Nederland
Activiteit Delen
Incluzio Rheden
#59591
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Incluzio-Rheden/activiteiten/Bonusfamilie-gezocht-/59591 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Lieve bonusfamilie gezocht!

Uitgebreide omschrijving

Hallo, wij zijn broer en zus, wij komen uit een warm en liefdevol gezin en we wonen in Dieren.

Met ons gezin hebben wij een tijdje in het buitenland gewoond.

In Nederland hebben we het fijn maar we missen de warmte en de gezelligheid van familie. Wij zijn op zoek naar een “opa en oma” of “oom en tante” waar we gewoon onszelf kunnen zijn. Een plek waar we af en toe naartoe kunnen, waar we lekker kunnen spelen of de hond uit kunnen laten. Samen een spelletje doen of gezellig een dagje uit naar de speeltuin. Het lijkt ons geweldig om contact te maken met mensen die ook erg gesteld zijn op warmte en gezelligheid en dit willen delen met ons en onze ouders. In Nederland hebben we helaas geen familie meer waar we naartoe kunnen en voor papa en mama zou het ook fijn zijn om een stukje "familie" erbij te hebben.

Ik vind het heel fijn om buiten te zijn en vind alles wat met sport en natuur te maken heeft interessant. Mijn zusje houdt heel erg van muziek, dansen, lezen en knutselen.

Zou jij of zouden jullie het leuk vinden om met ons in contact te komen? Stuur dan vooral even een berichtje naar de Coördinator Steunouder van Incluzio Rheden: Sanne Berendsen [email protected] of 06-46595729.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Incluzio Rheden

Incluzio Rheden bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elk dorp in Rheden en Rozendaal een beter dorp. Wij geloven in de kracht van inwoners. Dat is waar wij voor staan!