Skip Sidebar

Over ons

Ouderen wonend in de gemeente Berg en Dal kunnen elkaar op verschillende momenten in de week ontmoeten voor een kopje koffie, om samen te eten of deel te nemen aan activiteiten. Zo ontstaan ...

OuderenWelzijnBuurt & omgeving
Deel

Gastvrouw/-heer Inloop en ontmoeting Berg en Dal - Dorpshuis Kerstendal

Structureel werk · 6–8 uur/week
Kerstendalseweg 17, 6571 BM Berg en Dal, Nederland
NederlandsGastheer/vrouwSociaal contact
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Inloop en ontmoeting, Kalorama
#36288
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Inloop-en-ontmoeting---Kalorama/activiteiten/Gastvrouw-heer-Inloop-en-ontmoeting-Berg-en-Dal---Dorpshuis-Kerstendal/36288 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij van nature gastvrij en weet jij makkelijk een huiselijke sfeer te creëren? Voel jij je betrokken met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Als gastheer/gastvrouw van onze “huiskamer” in Berg en Dal, weet je samen met je collega’s snel een gezellige en vertrouwde sfeer te creëren. Je ontvangt de gasten, maakt een praatje, verzorgt zo nodig koffie/thee, doet mee met een laagdrempelige activiteit zoals een kaartspelletje of rummikub, helpt mee met het serveren van de maaltijd en eet gezellig mee. Je draagt samen met je collega’s zorg voor een opgeruimde en schone ruimte en springt bij waar nodig.


We vragen van jou:

- een gastvrije, toegankelijke en praktische instelling

- respectvolle omgang met onze gasten en kunnen samenwerken en afstemmen met collega’s

- meedoen met een laagdrempelige activiteit, bijv. kaartspelletje of rummikub

- gevoel voor humor en betrokkenheid met ouderen in de leeftijd van 65 tot 100 jaar

- bij voorkeur wekelijkse beschikbaarbaarheid op dinsdag of donderdag van 8.30u tot 15.30u (overleg hierover is mogelijk)


Wij bieden:

  • een gezellig team!
  • vrijwilligersovereenkomst;
  • reiskostenvergoeding;
  • jaarlijks vrijwilligersuitje
  • rond kerst een gezellige avond met een hapje, drankje en een attentie.


Wat maakt dit vrijwilligerswerk de moeite waard?:

De inloop fungeert ook als sociaal netwerk. Onze gasten missen dit belangrijke netwerk enorm in deze tijd. Juist NU lever jij met het team een significante bijdrage aan hun kwaliteit van leven! Je maakt deel uit van een gezellig team!


Werktijd:

9.00u - 15.30u (overleg mogelijk)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Berg en Dal > Berg en Dal Activiteiten > Inloop en ontmoeting, Kalorama > Gastvrouw/-heer Inloop en ontmoeting Berg en Dal - Dorpshuis Kerstendal

Over Inloop en ontmoeting, Kalorama

Ouderen wonend in de gemeente Berg en Dal kunnen elkaar op verschillende momenten in de week ontmoeten voor een kopje koffie, om samen te eten of deel te nemen aan activiteiten. Zo ontstaan ontmoetingen en nieuwe contacten. We willen hiermee bereiken dat ook kwetsbare inwoners zelfstandig en met behoud van regie kunnen blijven wonen in hun eigen wijk of kern.
De inloop wordt geleid en gedraaid door de coördinator van de inloop ondersteund door een enthousiaste groep vrijwilligers.
Inloop en Ontmoeting is een samenwerking van de gemeente Berg en Dal, Forte Welzijn, Het Gasthuis Millingen en Kalorama.