Skip Sidebar

Kringloop Duiven

Sociale Onderneming

Over ons

Goederen een tweede of derde leven geven. Er wordt ontzettend veel weggegooid. Deze goederen die een nieuw leven krijgen worden aangeboden voor een kleine prijs. Daarnaast is er antiek voor de echte ...

Vluchtelingen & MinderhedenMensen met een beperkingOuderen
Verantwoorde consumptie en productieGeen armoedeOngelijkheid verminderen
Deel

Medewerker met oog voor de leefomgeving gezocht

Structureel werk · Flexibele uren
6921 BX, Duiven, Gelderland, Nederland
Vluchtelingen & MinderhedenMensen met een beperkingOuderen
Geen armoedeOngelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productie
Activiteit Delen
Kringloop Duiven
#56751
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Kringloop-Duiven/activiteiten/Medewerker-met-oog-voor-de-leefomgeving-gezocht/56751 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Er wordt veel afval weggegooid. Kringloop Duiven draagt mee aan het verminderen van de afvalberg. Daarnaast bieden wij werkplekken voor iedereen.

Uitgebreide omschrijving

September 2022 opent Kringloop Duiven haar deuren. Daarom zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren.


Wil jij iets betekenen voor anderen? Ben je gek op antiek of andere mooie en unieke spullen? Houd je van sociaal contact? Waar je interesse ook ligt, bij kringloop Duiven zit je op de juiste plek. In een kringloopwinkel is er ontzettend veel te doen. Dit biedt tal van mogelijkheden en is er altijd wel een leuke passende functie voor jou! Denk hierbij aan kassawerkzaamheden, sorteren van spullen, goederen aannemen, als chauffeur of bijrijder. Alles is mogelijk.


Kringloop Duiven werkt vanuit een aantal basisprincipes: duurzaamheid, sociaal en inclusief.

Duurzaam

Er wordt nog teveel weggegooid. Vaak goede spullen die nog makkelijk één of zelfs twee rondes meekunnen. Door deze spullen indien nodig te reinigen of repareren dragen wij bij aan de circulaire economie.

Sociaal

Wij doen iets voor elkaar en voor de gemeenschap. Mensen kunnen spullen bij de kringloop brengen die voor hen overbodig zijn geworden. Wij controleren, en eventueel repareren, de goederen en verkopen deze voor een kleine prijs. Zo doet iedereen onbewust iets voor elkaar.

Elke maand wordt er gekeken of er doelen zijn waar wij als kringloop aan bij kunnen dragen. Denk aan goede doelen voor geneeskundig onderzoek maar ook aan de kledingbank.

Inclusief

Het maakt niet uit wie je bent en wat jouw achtergrond is. Iedereen is welkom. Bij Kringloop Duiven zijn mensen aan het werk met verschillende achtergronden en verschillende doelen. Iedereen werkt hier met respect voor elkaar.


Dit krijg je ervoor terug

v Een interessante en afwisselende werkplek

v Veel gezelligheid met collega’s en klanten

v Je kan altijd jezelf zijn

v Je ontvangt een ruime reiskostenvergoeding. OV kosten en brandstof worden volledig vergoed

v Zelf kiezen hoeveel en wanneer je werkt

Lijkt dit jou leuk? Dan drinken wij graag samen een kopje koffie of thee met je. Je kunt contact opnemen via Geldersehanden of kijk op de website van kringloop Duiven om contact op te nemen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Duiven Activiteiten > Kringloop Duiven > Medewerker met oog voor de leefomgeving gezocht

Over Kringloop Duiven

Goederen een tweede of derde leven geven. Er wordt ontzettend veel weggegooid. Deze goederen die een nieuw leven krijgen worden aangeboden voor een kleine prijs. Daarnaast is er antiek voor de echte liefhebber.