Skip Sidebar

Over ons

Het behandelcentrum in Nijmegen is voor jongeren tot en met 23 jaar met autisme én andere psychiatrische en gedragsproblemen die vastlopen in hun ontwikkeling en problemen hebben op school, thuis of ...

ZorgKinderen & JongerenNatuur & Milieu
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Vrijwilliger moestuin of houtlokaal

Structureel werk · 2–4 uur/week
Scherpenkampweg 60, 6545 AL Nijmegen, Nederland
ZorgKinderen & JongerenNatuur & Milieu
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Leo Kannerhuis Nijmegen
#65201
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Leo-Kannerhuis-Nijmegen/activiteiten/Vrijwilliger-moestuin-of-houtlokaal/65201 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een vrijwilliger die met autistische jongeren in de moestuin of in het houtlokaal aan de slag wil.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken voor onze moestuin en houtlokaal een vrijwilliger die met autistische jongeren aan de slag wil, om samen bijvoorbeeld een bijenhotel of bloemenbak te gaan maken.

Het gaat om wekelijks een paar uur op een dag.Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Leo Kannerhuis Nijmegen > Vrijwilliger moestuin of houtlokaal

Over Leo Kannerhuis Nijmegen

Het behandelcentrum in Nijmegen is voor jongeren tot en met 23 jaar met autisme én andere psychiatrische en gedragsproblemen die vastlopen in hun ontwikkeling en problemen hebben op school, thuis of in hun sociale omgeving én waarbij eerdere behandeling niet heeft geholpen.

Bij dit behandelcentrum kun je terecht voor een gespecialiseerde autismebehandeling. Afhankelijk van je behandeladvies kom je één keer per twee weken of meerdere keren per week naar het behandelcentrum om te werken aan je problemen. Soms is het nodig dat wij je tijdelijk opnemen. Je krijgt dan een eigen kamer in een huis met andere jongeren. Je kamer mag je naar je eigen smaak inrichten.