Skip Sidebar

Over ons

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

OuderenWelzijnZorg
Deel

Vrijwillige planners Buurtvervoer Heumen

Structureel werk
Administratie
Welzijn
Activiteit Delen
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#36227
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/activiteiten/36227 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

In dienst van de gemeente Heumen organiseert Malderburch het lokale vrijwilligersvervoer genaamd; Buurtvervoer Heumen. Met name ouderen en inwoners met een beperking doen een beroep op ons.


Taakomschrijving:

Als vrijwillige planner werk je veelal zelfstandig, maar de samenwerking met de overige planners is van groot belang. Je hebt zowel contact met de burgers van de gemeente Heumen die een beroep doen op het Buurtvervoer, alsmede met het team van vrijwillige chauffeurs.


Je neemt telefonisch vervoersverzoeken aan van klanten en verstrekt informatie over de voorwaarden / kosten e.d. aan de klant. Je voert de gegevens van het vervoersverzoek in het geautomatiseerde rittenadministratiesysteem en beoordeelt of het vervoersverzoek uitvoerbaar is (beschikbaarheid chauffeur en eventueel vervoermiddel). Daarna bevestig je het vervoersverzoek aan de klant via telefoon en/of email. Ook help je met het oplossen van eventuele problemen, van door de klant of chauffeur gemelde problemen of klachten die zich rondom de rit kunnen voordoen. De werkzaamheden kunnen eventueel vanuit huis worden uitgevoerd.

Functie-eisen:

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

• Je bent minstens een dagdeel per week beschikbaar: ochtend of middag

• Je hebt goede sociale- en communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen

• Enige ervaring met het werken met een geautomatiseerd registratiesysteem is een pré, geen vereiste

• Nauwgezetheid bij de uitvoering van de taken en het bijwerken van het systeem


Wij vragen aan iedere nieuwe vrijwilliger een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

-interne scholing

-kerstreceptie en kerstattentie

-reiskostenvergoeding

-vanuit huis werken mogelijk

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Mobiliteit is erg belangrijk voor mensen, om niet te vereenzamen. Jij maakt een belangrijk onderdeel uit van het zorgen dat mensen op hun plaats van bestemming komen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.