Skip Sidebar

Over ons

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
 Senioren in de wijk ondersteunen

Senioren in de wijk ondersteunen

Structureel werk · Flexibele uren
Gemeente Heumen, Kerkplein 6, Malden, Gelderland 6581 AC, Nederland
Sociaal contactMaatje & buddy
Welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#36327
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/activiteiten/Senioren-in-de-wijk-ondersteunen/36327 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken vrijwilligers die senioren in de wijk willen bezoeken om zo mantelzorgers te ondersteunen en/of een isolement te doorbreken.

Uitgebreide omschrijving

Altijd zorgdragen voor iemand die langdurig ziek is kan erg zwaar zijn. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk er af en toe ‘even tussenuit’ te kunnen: rustig boodschappen doen, op bezoek gaan of een cursus volgen. De Bezoek- en Opvangservice is ook bedoeld voor senioren die een klein netwerk hebben, in een isolement leven, beperkingen ervaren door ziekte of geheugenproblematiek en behoefte hebben aan aandacht en gezelschap.

Taakomschrijving:

Gezelschap houden, door middel van een praatje, een wandeling of spelletje.

Functie-eisen:

Liefst ervaring met ouderen, maar dit is geen vereiste

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Veel vrijheid om te plannen en te combineren met thuis Bos Bijeenkomsten/ scholing

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je bent echt van wezenlijk belang voor de mensen. Of je doorbreekt hun eenzaamheid of geeft de mantelzorgers even adempauze.

Werktijd:

Wat past in eigen agenda

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.