Skip Sidebar

Over ons

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

OuderenWelzijn
Deel

Sportieve senior met geheugenproblematiek woonachtig in de wijk zoekt een maatje

0–1 uur/week
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
Maatje & buddySociaal contact
OuderenWelzijn
Deel activiteit
#43085
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/activiteiten/Sportieve-senior-met-geheugenproblematiek-woonachtig-in-de-wijk-zoekt-een-maatje/43085 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Sportieve senior zoekt vrijwilliger om samen te fietsen, wandelen , auto's te kijken of vogels te spotten. Wil jij samen met hem erop uit? Dan ben je welkom.

Uitgebreide omschrijving


Wat houdt de Bezoek- en Opvangservice in?

Altijd zorgdragen voor iemand die langdurig ziek is of bijvoorbeeld vergeetachtig is kan erg zwaar zijn. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk er af en toe ‘even tussenuit’ te kunnen: rustig boodschappen doen, op bezoek gaan of een cursus volgen. Maar het kan ook gaan om thuis te kunnen zijn, zonder dat er een beroep op de mantelzorger wordt gedaan. De vrijwilligers van de Bezoek- en Opvangservice kunnen u daarbij van dienst zijn.

De Bezoek- en Opvangservice is ook bedoeld voor senioren die een klein netwerk hebben, in een isolement leven, beperkingen ervaren door ziekte of geheugenproblematiek en behoefte hebben aan aandacht en gezelschap.

Welke hulp kan worden geboden?

De vrijwilliger biedt hulp afhankelijk van de behoefte die er bestaat. Het kan gaan om gezelschap houden, samen wandelen, boodschappen doen, fietsen of andere ontspannende activiteiten, zoals spelletjes spelen en muziek luisteren. Indien nodig kan men begeleiding geven bij eenvoudige dagelijkse handelingen met betrekking tot eten of drinken. De vrijwilliger verricht echter geen verpleegkundige of verzorgende handelingen.


Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Malden > Malden Activiteiten > Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg > Sportieve senior met geheugenproblematiek woonachtig in de wijk zoekt een maatje

Over Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)