Skip Sidebar

Over ons

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben ...

OuderenWelzijnZorg
Deel
 Vrijwillige chauffeurs gezocht m/v

Vrijwillige chauffeurs gezocht m/v

Structureel werk · 4–8 uur/week
Broekkant 16, 6581 AE Malden, Netherlands
Vervoer
Welzijn
Activiteit Delen
Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg
#34089
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Malderburch-Centrum-voor-Welzijn-Wonen-en-Zorg/activiteiten/Vrijwillige-chauffeurs-gezocht-mv/34089 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwillig chauffeur

Uitgebreide omschrijving

In dienst van de gemeente Heumen organiseert Malderburch het lokale vrijwilligersvervoer genaamd; Buurtvervoer Heumen. Buurtvervoer is bedoeld voor inwoners van de gemeente Heumen. Met name ouderen en inwoners met een beperking doen een beroep op ons.


Taakomschrijving:

Als vrijwillig chauffeur verzorg je het vervoer voor alle inwoners van de gemeente Heumen, die gebruik willen maken van Buurtvervoer.


Vervoer is een belangrijke voorwaarde voor mensen, om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Je zorgt niet alleen dat de mensen veilig bij hun bestemming aankomen, maar ook help je met het in- en uitstappen en waar nodig van kamerdeur tot kamerdeur. Wij maken gebruik van een rolstoelbus en een elektrische auto. Je kan kiezen in welk voertuig je het liefst rijdt. Ook een combinatie van beide voertuigen is mogelijk. De bus rijdt doordeweeks van 09:00 tot 18:00 Wil je alleen af en toe invallen, dan ben je ook van harte welkom om te reageren.

Functie-eisen:

• Je bent in het bezit van een geldig van rijbewijs B

• Je hebt onder meer affiniteit met ouderen en mensen met een beperking

• Je bent sociaal ingesteld en kan geduld opbrengen als iemand wat moeilijker verstaanbaar is of slecht ter been.

• Je bent fysiek genoeg belastbaar om passagiers te ondersteunen met in- en uitstappen

• Je bent minstens een dagdeel per week inzetbaar (ochtend/ middag of avond) of bereid om als invalkracht te werken.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Dankbaar werk, een prettige werkomgeving, leuke collega's en leuke klantcontacten.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Doe mee aan dit nuttige project! Vervoer is een belangrijke voorwaarde voor mensen, zeker voor ouderen en mensen met een beperking, om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Als vrijwillig chauffeur draagt u bij aan de zelfredzaamheid van mensen in onze gemeente. Vrijwilligers worden bij Malderburch goed begeleid. Er is een vrijwilligerscoördinator en er heerst een goede sfeer onderling.

Werktijd:

9.00 -13.00 uur/ 13.00 - 18.00 uur

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Malderburch Centrum voor Welzijn Wonen en Zorg

Onze medewerkers worden dagelijks ondersteund door zo’n 150 vrijwilligers. Deze steun is onmisbaar! Vrijwilligers brengen de buitenwereld binnen. Daar waar medewerkers in de zorg de handen vol hebben aan de professionele zorg, bieden vrijwilligers iets extra’s als het gaat om tijd en aandacht en dragen zij bij aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wat ons betreft zit ‘m dat vooral in de ‘normale’ dingen. Zoals koffie inschenken, een eindje wandelen, nagels lakken, boodschappen doen of een spelletje spelen.