Skip Sidebar

Over ons

Natuurmonumenten is een beweging van mensen die opkomt voor de natuur in Nederland. Dit doen we oa. door het aankopen van natuurgebieden en deze zo goed mogelijk te beheren.

Natuur & MilieuOnderwijsKinderen & Jongeren
Deel

Jeugdbegeleiders voor schoolgroepen

Structureel werk · Flexibele uren
Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden, Nederland
Natuur & MilieuOnderwijsKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Natuurmonumenten, bezoekerscentrum Veluwezoom
#59223
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Natuurmonumenten-bezoekerscentrum-Veluwezoom/activiteiten/Jeugdbegeleiders-voor-schoolgroepen/59223 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen meer buiten komen? Meld je dan aan als begeleider van schoolgroepen bij bezoekerscentrum Veluwezoom.

Uitgebreide omschrijving

Bij bezoekerscentrum Veluwezoom bieden we activiteiten in de natuur aan voor kinderen uit het basisonderwijs. Deze schoolgroepen gaan onder begeleiding van een gids de natuur in. We hebben aanbod voor groep 1 tot en met 8. Een onderwerp is bijvoorbeeld diersporen.

Wat houdt de functie in ..

Je begeleidt zelfstandig schoolgroepen in de natuur. De activiteiten duren tussen de 1,5 en 2 uur. Het gaat vooral om verwondering en beleving van de prachtige natuur op Veluwezoom. 

Tijdsbesteding:

Minimale inzet is 4x per maand. Daarnaast hebben we 2x per jaar een avondbijeenkomst met ons OERRR team. Ook zijn er voor alle vrijwilligers van het bezoekerscentrum verschillende informatieavonden en gezellige bijeenkomsten. 

Wie zoeken wij

  • Je bent beschikbaar op doordeweekse dagen
  • Je vindt het leuk en belangrijk om met kinderen de natuur in te gaan
  • Je hebt al ervaring met het begeleiden van kinderen
  • Woonachtig is in, of in de omgeving van, Rheden

Vanuit Natuurmonumenten bieden we een gedegen opleiding, een prettige werkomgeving en werk waarbij je als vrijwilliger veel kan leren over natuurbeleving. Tijdens de inwerkperiode wordt de benodigde vaardigheden en specifieke kennis bijgebracht. Je ontvangt een reis- en onkostenvergoeding.

Reacties kun je u sturen aan Tonnis Boersma, 

e-mail: [email protected]

tel. 026-4979100 / 06-10225298

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Natuurmonumenten, bezoekerscentrum Veluwezoom

Natuurmonumenten is een beweging van mensen die opkomt voor de natuur in Nederland. Dit doen we oa. door het aankopen van natuurgebieden en deze zo goed mogelijk te beheren.