Skip Sidebar

Over ons

Welkom bij de vacatures van de Waalboog

De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. Wij zijn er voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere ...

ZorgWelzijnOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Over Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)

Welkom bij de vacatures van de Waalboog

De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. Wij zijn er voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere mensen met dementeringsproblemen en voor mensen in de terminale fase van hun leven. Vanuit onze 4 locaties geven wij hoogwaardige en belevingsgerichte zorg en creëren wij het gevoel van huiselijkheid en veiligheid. De omgangscultuur van De Waalboog kenmerkt zich door aandacht, wederzijds respect en betrokkenheid.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Structureel werk · 1–2 uur/week
Nijmegen
Bezoek-/wandelmaatje 1 tot 1,5 uur per week
U brengt een bezoek aan een bewoner/bewoonster van ons woonzorgcentrum. U kunt samen koffie gaan drinken, een spelletje spelen of een stukje gaan wandelen.Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · 1–3 uur/week
Nijmegen
Bezoekmaatje
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar enthousiaste bezoekmaatjes die iets willen betekenen voor de oudere medemens. Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · 1–2 uur/week
Nijmegen
zwembegeleider
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is op zoek naar iemand die het leuk vindt om te zwemmen en dit samen met de oudere bewoners te doen en hen hierin te begeleidGeplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · 2 uur/week
Nijmegen
Maaltijdbegeleider/kookhulp
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is voor locatie Joachim en Anna op zoek naar een maaltijdbegeleider.

Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · Flexibele uren
Nijmegen
begeleider spelletjesmiddag
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar enthousiaste personen die iets willen betekenen voor de oudere medemens.Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · 1–6 uur/week
Nijmegen
Bewoners transfer
Ouderenzorg organisatie De Waalboog is op zoek naar mensen die bewoners willen halen en brengen van afdeling naar fysio/pedicure.Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · 2–6 uur/week
Nijmegen
Gastheer/vrouw
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is voor locatie Joachim en Anna op zoek naar een gastheer of gastvrouw tussen 18.00-20.00 uur.Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)
Structureel werk · 2–3 uur/week
Nijmegen
Gastvrouw/heer voor koffie ronde
Ouderenzorgorganisatie De Waalboog is voor locatie sint Jozefklooster op zoek naar een gastvrouw/heer voor de koffie ronde op woensdag, donderdag en vrijdag. Geplaatst door Nijevelt Woonzorgcentrum (Waalboog)

Foto's