Skip Sidebar

Nova zorg en welzijn

Sociale Onderneming

Over ons

Nova zorg en welzijn biedt mensen met een beperking - die dagbesteding in een rustige landelijke en creatieve omgeving zoeken - een zinvolle werkplek afgestemd op individuele wensen. Dit vindt plaats ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel

Vrijwilligers voor vervoer en andere activiteiten

Structureel werk
Rijndijk 2, 6911 KA Pannerden, Nederland
WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Activiteit Delen
Nova zorg en welzijn
#44173
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Nova-zorg-en-welzijn2/activiteiten/Vrijwilligers-voor-vervoer-en-andere-activiteiten/44173 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Uitgebreide omschrijving

Heeft u tijd en interesse om onze cliënten met onze vervoersmiddelen 's morgens thuis op te halen en/of 's middags weer naar huis te brengen? Of zou u de begeleiding willen ondersteunen op De Zorgboerderij, Het Zorgatelier, De Houtwerkplaats, Het Proathuus, Uit & Thuis of Nova Actief bij uitjes naar musea, tuinen enz. Of wilt u op een ander vlak als vrijwilliger actief worden? Meldt u dan bij ons aan.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nova zorg en welzijn. U kunt natuurlijk ook langskomen, van maandag - vrijdag van 9.00 -16.00 uur op Rijndijk 2, 6911 KA in Pannerden.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Pannerden Activiteiten > Nova zorg en welzijn > Vrijwilligers voor vervoer en andere activiteiten

Over Nova zorg en welzijn

Nova zorg en welzijn biedt mensen met een beperking - die dagbesteding in een rustige landelijke en creatieve omgeving zoeken - een zinvolle werkplek afgestemd op individuele wensen. Dit vindt plaats onder professionele begeleiding van een team van medewerkers.