Skip Sidebar

Ons Raadhuis

Non-profit

Over ons

Welkom bij Ons Raadhuis

Buurt & omgevingKunst & cultuurOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Hulp bieden op de computersoos

Structureel werk · 2–4 uur/week · Start vanaf 10 aug 2022
Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp, Netherlands
OnderwijsActiviteiten begeleidenAdvies & MentoringBegeleiding
Buurt & omgevingKunst & cultuurOuderen
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Ons Raadhuis
#54949
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Ons-Raadhuis1/activiteiten/Hulp-bieden-op-de-computersoos/54949 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op de wekelijkse computersoos helpen vrijwilligers ouderen een-op-een met vragen over hun eigen smartphone, tablet, laptop of computer.

Uitgebreide omschrijving

Wekelijks op woensdagmiddag 14.00 – 16.00 uur hebben wij de computersoos in Ons Raadhuis. Vrijwilligers helpen de ouderen die langskomen met hun smartphone, tablet, laptop of computer. De hulp is een-op-een, een vorm van ondersteuning die goed werkt bij onze deelnemers van gemiddeld 79 jaar.


Het is heel gezellig op de computersoos, er komen veel mensen met hulpvragen. Meer dan de twee vrijwilligers die nu helpen aan kunnen. We zijn op zoek naar meer vrijwilligers. Denk je dat je niet deskundig genoeg bent om mensen met digitale vragen te helpen? Je weet al gauw meer dan de gemiddelde bezoeker van Ons Raadhuis die nog steeds moet wennen aan de digitale wereld. En die voor het eerst eens wat op internet wil kopen.

Je merkt direct de impact van je werk; een blije ouderen die zich geholpen en gesteund voelt en een stukje minder onzeker is over zijn of haar omgang met de digitale wereld.


Heb je interesse? Dat zou leuk zijn! laat het weten dan zullen we contact met je opnemen. De hulp is in het Nederlands. De vrijwilliger moet goed Nederlands lezen en spreken.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Ons Raadhuis huurt ruimtes in de voormalige pastorie. Het pand staat op de hoek Nieuwstraat en Emmastraat in Velp. Parkeren is lastig. In de Emmastraat zijn een paar plekken met parkeerschijf max 2 uur. In de Nieuwstraat kun je gratis parkeren er is meestal één plekje. Er is vaak nog wel plek op parkeerplaats Den Heuvel een straat verder.
Activiteit Delen
Velp Activiteiten > Ons Raadhuis > Hulp bieden op de computersoos

Over Ons Raadhuis