Skip Sidebar

Over ons

Gezinnen voor elkaar is een project dat steungezinnen zoekt voor gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Steungezinnen/personen zijn volwassenen die één of twee dagdelen per ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenKinderen & Jongeren
Deel
Steunouder/steunoma gezocht voor alleenstaande moeder met 4 kinderen

Steunouder/steunoma gezocht voor alleenstaande moeder met 4 kinderen

Structureel werk · 1–4 uur/week
Beuningen, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyHulpverleningOndersteunend werkSociaal contactOppassen
WelzijnKinderen & JongerenBuurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Perspectief - Project "Gezinnen voor elkaar".
#59635
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Perspectief---Gezinnen-voor-elkaar/activiteiten/Steunoudersteunoma-gezocht-voor-alleenstaande-moeder-met-4-kinderen/59635 om je aan te melden

Contactpersoon

Valerie Bekkers-SlahmiStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Een alleenstaande moeder met 4 kinderen is op zoek naar een leuke steunouder of steunoma die af en toe mee wil draaien met het gezin.

Uitgebreide omschrijving

De kinderen die allemaal jonger zijn dan 7 jaar genieten ervan als ze even 1 op 1 aandacht kunnen krijgen bij het ondernemen van activiteiten. Dit wordt voor hun moeder makkelijker als er een steunouder is die het leuk vindt af en toe mee te gaan naar een activiteit zoals de speeltuin, of zwemles. Maar ook thuis een spelletje samen doen, of knutselen of buiten wandelen lijkt hen hartstikke fijn.


Bij Gezinnen voor elkaar bieden steunouders een kind een gastvrij huis. Het kind krijgt één ochtend of middag per week een vertrouwde plek binnen hun eigen (gezins)leven. Een plek waar het kind welkom is en kind kan zijn. Gewoon, door leuke dingen te doen: spelletjes, knutselen, wandelen, samen sporten, de stad in. Praktische en laagdrempelige ondersteuning dus. Hiermee krijgen het kind en zijn of haar eigen gezin de ruimte om op adem te komen en/of nieuwe mensen te leren kennen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Beuningen Activiteiten > Perspectief - Project "Gezinnen voor elkaar". > Steunouder/steunoma gezocht voor alleenstaande moeder met 4 kinderen

Over Perspectief - Project "Gezinnen voor elkaar".

Gezinnen voor elkaar is een project dat steungezinnen zoekt voor gezinnen die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Steungezinnen/personen zijn volwassenen die één of twee dagdelen per week een gastvrij thuis bieden aan een kind. Ze geven een kind, binnen hun eigen gezinsleven, een vertrouwde plek waar het welkom is en kind kan zijn.