Skip Sidebar

Over ons

Buurtvervoer Beuningen is plezierig en veilig vervoer voor korte afstanden in de gemeente Beuningen. Het is vervoer van deur tot deur in de gemeente voor mensen die qua mobiliteit minder mogelijk- en ...

Kunst & cultuurWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Chauffeur Buurt Vervoer Beuningen

4 uur/week · 1 jun 2021 – 1 jun 2025
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
VervoerNederlandsBestuurAdvies & MentoringSociaal contact
OuderenBuurt & omgevingMensen met een beperking
Aanmeldingen sluiten in 3 years.20 plaatsen over.
Deel activiteit
#38270
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Perspectief-stichting-voor-welzijn-zorg-sociaal-en-cultureel-werk1-Perspectief-Buurtvervoer-Beuningen/activiteiten/Chauffeur-Buurt-Vervoer-Beuningen/38270 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurt Vervoer Beuningen is zeer succesvol. Zo succesvol dat we gaan uitbreiden. Er komen twee nieuwe elektrische voertuigen bij. Hiervoor zoeken wij chauffeurs.

Uitgebreide omschrijving

Buurt Vervoer Beuningen is zeer succesvol. Zo succesvol dat we gaan uitbreiden. Er komen twee nieuwe elektrische voertuigen bij. Hiervoor zoeken wij chauffeurs. Heeft u tijd en vindt u het leuk om iets voor een ander te doen? Houdt u van auto rijden in een (nieuwe) auto? Bent u van onbesproken gedrag? Meldt u dan aan! Op dit moment mogen wij door de Coronacrisis niet rijden. Zodra het vanuit RIVM maatregelen weer mag, zullen wij direct het Buurt Vervoer weer opstarten. Wij hebben besloten om twee nieuwe voertuigen aan te schaffen. In totaal rijden we dan met twee auto’s en een shuttle. Hiervoor hebben we vijftien tot twintig extra chauffeurs nodig. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, in bezit van minimaal rijbewijs B en van onbesproken gedrag (VOG verklaring). Onze chauffeurs zijn ons visitekaartje en ambassadeurs. U krijgt dan ook kleding van ons zodat u als chauffeur van Buurt vervoer Beuningen duidelijk herkenbaar bent. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen onze passagiers in alle rust, zonder haast of druk vervoeren. Dit vraagt van u als chauffeur bepaalde eigenschappen. U straalt rust uit, bent stressbestendig en kunt goed met onze doelgroep overweg. In overleg met u wordt u eens in de twee weken een dagdeel ingedeeld om in één van de voertuigen te rijden.  


Wilt u ons huidige chauffeursteam komen versterken? Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar Perspectief (024-6750939) of een bericht te sturen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 3 years.20 plaatsen over.
Deel activiteit

Over Perspectief, Buurtvervoer Beuningen

Buurtvervoer Beuningen is plezierig en veilig vervoer voor korte afstanden in de gemeente Beuningen. Het is vervoer van deur tot deur in de gemeente voor mensen die qua mobiliteit minder mogelijk- en vaardigheden hebben om zelf van punt A naar B te gaan. Of voor mensen die extra zorg behoeven.

Powered by Deed‌mob Tools ·