Skip Sidebar

Over ons

Buurtvervoer Beuningen is plezierig en veilig vervoer voor korte afstanden in de gemeente Beuningen. Het is vervoer van deur tot deur in de gemeente voor mensen die qua mobiliteit minder mogelijk- en ...

Kunst & cultuurWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Chauffeur Buurt Vervoer Beuningen

Structureel werk · 4 uur/week · Start vanaf 18 jul 2022
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
VervoerSociaal contactBegeleidingNederlandsEngels
WelzijnOuderenMensen met een beperking
10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Buurtvervoer Beuningen, onderdeel van Perspectief
#38270
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Perspectief-stichting-voor-welzijn-zorg-sociaal-en-cultureel-werk1-Perspectief-Buurtvervoer-Beuningen/activiteiten/Chauffeur-Buurt-Vervoer-Beuningen/38270 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buurt Vervoer Beuningen breidt de dienstverlening verder uit (ook naar avonduren en in het weekend). Hiervoor zoeken wij chauffeurs.

Uitgebreide omschrijving

Zonder gedoe ergens naar toe? Dat wil toch iedereen. Maar wat als dat niet meer gaat ? Als u niet meer in staat bent, om binnen de gemeente Beuningen, zelfstandig van A naar B te komen? Dan kunt u gebruik maken van Buurt Vervoer Beuningen.


Iedereen ziet inmiddels de opvallende elektrische auto’s van Buurt Vervoer Beuningen, dagelijks door de gemeente Beuningen rijden. Het aantal aanvragen en deelnemers neemt steeds meer toe en uiteraard willen wij al deze mensen vervoeren. Wij zouden het huidige team van 42 enthousiaste chauffeurs graag willen uitbreiden met circa 10 chauffeurs, om de planning van de voertuigen (uitbreiding naar avonduren en weekend) nog beter te kunnen organiseren.


Dus heb je affiniteit met de doelgroep, tijd over en vind je het leuk om in een elektrische auto van Buurt Vervoer Beuningen door de gemeente Beuningen te rijden. Dan ben je van harte welkom.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, in bezit van minimaal rijbewijs B en van onbesproken gedrag (VOG verklaring).


Onze chauffeurs zijn ons visitekaartje en ambassadeurs. U krijgt dan ook kleding van ons zodat u als chauffeur van Buurt vervoer Beuningen duidelijk herkenbaar bent. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen onze passagiers in alle rust, zonder haast of druk vervoeren. Dit vraagt van u als chauffeur bepaalde eigenschappen. U straalt rust uit, bent stressbestendig en kunt goed met onze doelgroep overweg. In overleg met u wordt u (eens in de twee weken) een dagdeel ingedeeld om in één van de voertuigen te rijden.  


Voor vragen kunt u altijd contact met Joseph Vink (projectleider) door te bellen of een bericht te sturen.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

10 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Buurtvervoer Beuningen, onderdeel van Perspectief

Buurtvervoer Beuningen is plezierig en veilig vervoer voor korte afstanden in de gemeente Beuningen. Het is vervoer van deur tot deur in de gemeente voor mensen die qua mobiliteit minder mogelijk- en vaardigheden hebben om zelf van punt A naar B te gaan. Of voor mensen die extra zorg behoeven.