Skip Sidebar
Pluryn

Pluryn

Non-profit

Over ons

Pluryn helpt mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Zoals een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren ...

WelzijnMensen met een beperking
Deel

28-jarige zoekt gezellig maatje!

2–3 uur/week
Malden, Gelderland, Nederland
Sociaal contactBuitenVervoerMaatje & buddy
WelzijnMensen met een beperking
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#36318
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Pluryn7/activiteiten/28-jarige-zoekt-gezellig-maatje/36318 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Onze cliënt is een jongeman van 28 jaar die graag samen naar een voetbalwedstrijd of terrasje gaat.

Uitgebreide omschrijving

Hij winkelt graag en het liefst koopt hij hippe/stoere sportschoenen; hij ziet zich zelf dan ook als een fanatiek schoenen verzamelaar. Cliënt woont in Malden en heeft een niet aangeboren hersenletsel. Hierdoor kan hij zijn rechterarm niet volledig gebruiken, maar dit stopt hem niet om bij een voetbalclub te trainen en aan wedstrijden deel te nemen.

Het is een echte doorzetter die in het begin wat verlegen kan zijn, maar als hij je eenmaal goed kent vertelt hij graag grapjes en kletst veel.   

Taakomschrijving:

Jouw tijdsinvestering bestaat uit activiteiten gerelateerd aan zijn interesses, zoals hierboven genoemd, maar je kunt uiteraard niet iedere keer schoenen kopen of op het terras zitten. Dit kun je afwisselen door gewoon even langskomen en bij te kletsen. Wellicht een stukje wandelen. Hier komen jullie samen wel uit.

Functie-eisen:

Het is belangrijk dat je op een duidelijke manier met hem communiceert. Dit geeft hem de stabiliteit en duidelijkheid die hij nodig heeft. Je hebt het geduld om hem op een positieve en rustige manier te benaderen. Soms is cliënt onzeker en heeft moeite met beslissingen nemen. Het zou fijn zijn als een vrijwilliger hem daarbij kan ondersteunen. Het hebben van een rijbewijs is fijn maar niet noodzakelijk. Daarnaast is tijd en energie belangrijk. We vinden het fijn als je 2-4 uur per twee weken samen met hem op pad kan, zodat jullie een band kunnen opbouwen voor een langere periode.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je: Begeleiding van een professionele collega. Ook kan je altijd terugvallen op Team Vrijwilligerswerk van Pluryn. Een vrijwilligersovereenkomst. Vergoeding van reiskosten. Een goede verzekering. En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Jij helpt graag het netwerk van een jongvolwassene uit te breiden en het klinkt jou leuk om samen uitstapjes te maken.

Werktijd:

2 à 4 uur per twee weken.


Graag vacaturenummer 336 hierbij vermelden.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Malden > Malden Activiteiten > Pluryn > 28-jarige zoekt gezellig maatje!

Over Pluryn

Pluryn helpt mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Zoals een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar je kunt ook terecht op onze locaties.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)