Skip Sidebar

Pluryn

Non-profit

Over ons

Pluryn helpt mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Zoals een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren ...

WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Activiteitenmaatje gezocht voor 36-jarige man

Taak · 2–4 uur
Malden, Gelderland, Nederland
Maatje & buddySociaal contactComputer
WelzijnMensen met een beperking
1 plaats over.
Activiteit Delen
Pluryn
#52483
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Pluryn7/activiteiten/Activiteitenmaatje-gezocht-voor-36-jarige-man/52483 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Door jouw inzet als activiteitenmaatje zorg je voor sociale contactmomenten buiten de woonvorm en help je eenzaamheid tegen te gaan!

Uitgebreide omschrijving

Wie is onze cliënt?  

Onze cliënt is een 36-jarige man met veel verschillende interesses. Zo vindt hij het leuk om te gamen en voetbal te kijken (vooral Ajax), maar kan hij ook genieten van toneel, dansen en zingen. Hij heeft een licht verstandelijke beperking en autisme. Hierdoor is hij afhankelijk van structuur en raakt hij onrustig van wijzigingen op het laatste moment. Wat het leukt maakt om met deze cliënt op stap te gaan? Hij is eerlijk en zegt wat hij denkt. Bovendien zijn er veel activiteiten te bedenken, omdat hij zo veel verschillende interesses heeft!     

  

Wat mag je doen?  

Je gaat eens in de twee weken bij de cliënt op bezoek voor 2 uur per keer. Samen met de cliënt bedenk je een leuke activiteit, waarna jullie die samen gaan uitvoeren. Dit kan binnen of buiten de woonvorm zijn. Het is belangrijk dat de activiteiten een duidelijk doel hebben! Zomaar wandelen is bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg, jullie gaan een wandeltocht plannen en maken. Boven alles gaan jullie een gezellige middag met elkaar hebben!  

 

Wat breng je mee?  

Je bent een gezelligheidsmens met een positief karakter. Verder is het belangrijk dat je geduldig en flexibel bent en daarbij ook duidelijk kunt communiceren. Ook heb je verstand van computers!    

De dagen en tijden zijn in overleg.   

  

Wat bieden wij jou?  

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is. Zo ontvang je:  

  • Begeleiding van een professionele collega.  
  • Een vrijwilligersovereenkomst.  
  • Vergoeding van reiskosten.  
  • Een goede verzekering.  
  • En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!  

  

Heb je interesse?  

Dan ontvangt Team Vrijwilligers Pluryn graag jouw gegevens.

Vermeld hierbij vacaturenummer 106. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Malden > Malden Activiteiten > Pluryn > Activiteitenmaatje gezocht voor 36-jarige man

Over Pluryn

Pluryn helpt mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Zoals een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar je kunt ook terecht op onze locaties.