Skip Sidebar

Pluryn

Non-profit

Over ons

Pluryn helpt mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Zoals een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren ...

WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Textiel liefhebber gezocht voor KRIJGDEKLEERTJES Nijmegen

Taak
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Gastheer/vrouwWinkelSociaal contact
WelzijnMensen met een beperking
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Pluryn
#60736
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Pluryn7/activiteiten/Textiel-liefhebber-gezocht-voor-KRIJGDEKLEERTJES-Nijmegen/60736 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

KrijgdeKleertjes is een non-profitorganisatie met 30+ lokale ruilpunten en een goedbezochte website voor het ruilen van kinderkleding www.krijgdekleertjes.nl.

Uitgebreide omschrijving

HET KRIJGDEKLEERTJES RUILPUNT NIJMEGEN

Bij het ruilpunt van KrijgdeKleertjes in Nijmegen aan de Hatertseweg 400 zijn we op zoek naar vrijwilligers.


Op het ruim opgezette ruilpunt in Nijmegen kan iedereen (kinder)kleding inleveren en omruilen voor een andere maat. De kleding dient schoon, heel en geschikt te zijn voor een tweede ronde. Er kan zowel kinderkleding als kleding voor volwassenen geruild worden, maar ook schoenen en accessoires. Op het ruilpunt werken we samen met leerlingen van de Kristallis school en met verschillende buurtbewoners uit Nijmegen. De leerlingen worden begeleid door de stagecoördinatoren van de school.


WAT ZIJN JE TAKEN

Er zijn verschillende taken die gedaan worden. We kijken naar de mogelijkheden van jou als vrijwilliger en wat bij jou past.

De taken zijn:

Op het ruilpunt meedraaien tijdens de openingstijden. Dit betekent bezoekers ontvangen, uitleg geven, kleding innemen en controleren, sorteren, ophangen en etaleren. Dit samen met 2 of 3 andere collega's. De taken kunnen dus worden verdeeld.

Voorraad sorteren: buiten openingstijden met enkele collega's de winter- en zomerkleding of de nieuwe kleding die we als donatie krijgen sorteren.

Op orde houden van het ruilpunt: buiten openingstijden met enkele collega's de ruilruimte opruimen en/of schoonmaken.

Zorgen voor het vervoer/doorstroom van kleding of winkelbenodigdheden: op ad-hoc momenten spullen die teveel zijn of langer blijven hangen, naar samenwerkingspartners brengen (sjouwen en vervoeren).

De PR: flyers rondbrengen, posters ophangen, open dag/ promotieactiviteit organiseren, social media, persberichten schrijven etc.


FUNCTIE-EISEN

Je kunt je goed vinden in onze doelstellingen,

Je bent vriendelijk en gezellig,

Je bent zorgvuldig en hebt affiniteit met kleding,

Je kunt goed omgaan met mensen van verschillende achtergronden,

Je kunt omgaan met feedback en

Je kunt enige fysieke belasting aan (opruimen, wat sjouwwerk, etc.)WAT HEBBEN WIJ JOU ALS VRIJWILLIGER TE BIEDEN?

Een leuke werkomgeving met gezellige collega's. Werktijden worden flexibel en in overleg ingeroosterd. Verrassende en gezellige ontmoetingen met bezoekers. Je mag lekker neuzen in de binnengekomen kleding. Zit er een keer iets leuks voor jezelf tussen, dan heb je eerste keus!


Door het faciliteren van het ruilpunt draag je bij aan het bevorderen van duurzaamheid en ontmoeting tussen mensen en participatie.


Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich naast de medewerkers thuis voelen bij ons. Daarom zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw vrijwilligerswerk goed geregeld is;

Begeleiding van een professionele collega,

Een vrijwilligersovereenkomst,

Vergoeding van reiskosten,

Een goede verzekering,

En natuurlijk veel waardering voor jouw inzet!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Nijmegen > Nijmegen Activiteiten > Pluryn > Textiel liefhebber gezocht voor KRIJGDEKLEERTJES Nijmegen

Over Pluryn

Pluryn helpt mensen met complexe problematiek. Vaak zijn dat meerdere zorgvragen ineen. Zoals een verstandelijke beperking en gedragsproblemen.
Iedereen krijgt passende hulp. Bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Het liefst thuis en in de wijk. Maar je kunt ook terecht op onze locaties.