Skip Sidebar

Pronk Leerwerk Stations

Sociale Onderneming

Over ons

PRONK LEER-/WERKSTATION IS ONDERDEEL VAN DE STICHTING VAN HIER NAAR DAAR
Deze stichting zet zich in voor jongeren zoekende naar passende, unieke en pragmatische ervaringen, die hen helpen in hun ...

OnderwijsKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Kwaliteitsonderwijs
Deel

Computerwinkel en Buurtbinder

Structureel werk · 8–24 uur/week
Hatertseweg 400, 6533 GV Nijmegen, Nederland
TrainingOnderwijsGastheer/vrouwWinkelJeugdwerkCoördinerenAdvies & MentoringComputerWebsite makenProgrammerenElektronicaData Science
OnderwijsKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsEerlijk werk en economische groei
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Pronk Leerwerk Stations
#52127
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Pronk-Leerwerk-Stations/activiteiten/Computerwinkel-en-Buurtbinder/52127 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken medewerkers voor het opzetten van onze nieuwe winkel in winkelcentrum Dukenburg. De taken zullen heel divers zijn en jij kiest wat bij je past!

Uitgebreide omschrijving

We zijn nu 3 jaar actief in Kristallis een VSO school en werken met leerlingen en studenten van diverse scholen. We gaan nu een winkel openen in winkelcentrum Dukenburg, zodat we meer stageplaatsen kunnen creëren en nog meer jongeren op maat kunnen helpen naar een mooie toekomst.


De ondersteuning die we nodig hebben zal heel divers zijn. Van contact met klanten, administratie, contact met bedrijven en scholen in de omgeving, het begeleiden van de jongeren op gebied van ICT of bij hun persoonlijke ontwikkeling.


Doordat we met 2 locaties gaan werken moeten we anders gaan organiseren en daar zoeken we jou voor. Wat je gaat doen hangt helemaal af van wat jouw passies zijn, die krijgen namelijk bij iedereen de aandacht die het verdient.


We geven iedereen vooral ruimte om te groeien!


En nu willen we verder groeien met de winkel en de buurt eromheen te betrekken met workshop voor verschillende doelgroepen als jongeren, moeders/vrouwen en ouderen.


Leuk? Help je mee?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

We zitten in de rechtervleugel van het schoolgebouw, waar de bedrijven zijn gevestigd.
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Nijmegen Activiteiten > Pronk Leerwerk Stations > Computerwinkel en Buurtbinder

Over Pronk Leerwerk Stations

PRONK LEER-/WERKSTATION IS ONDERDEEL VAN DE STICHTING VAN HIER NAAR DAAR
Deze stichting zet zich in voor jongeren zoekende naar passende, unieke en pragmatische ervaringen, die hen helpen in hun verdere zoektocht. Dit kan zijn in de vorm van een stageplaats of werkervaringsplaats, zowel kort als langdurig. De Stichting zet zich in op meerdere gebieden. Zo maakt zij zich hard voor een passende leermethodiek, en biedt daarom eigen ontwikkelde en goedgekeurde leerplekken aan. Dit zijn leerplekken binnen Nijmeegse bedrijven waardoor jongeren leren uit het werkveld. Daarnaast biedt de Stichting haar netwerk aan. Zo wordt er samengewerkt met o.a. het Regionaal Werkbedrijf Nijmegen, de Gemeente Nijmegen, Nijmeegse zorginstellingen, scholen en in Nijmegen gevestigde bedrijven en ondernemingen.
Pronk staat voor pronken met je talent!