Skip Sidebar

Over ons

In clubverband organiseren we in- en outdoor spelactiviteiten voor kinderen en jongeren, ter ontspanning en om hen de vaardigheden van het scoutingspel bij te brengen. We bieden niet alleen onze ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenNatuur & Milieu
Deel

Kennismakings- en trainingsdag bij Scouting Traianus

Evenement · 16 okt, 14:00 - 17:00
Grootstalselaan 9, 6533 KH Nijmegen, Nederland
Sport & RecreatieKinderen & JongerenNatuur & Milieu
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 19 days.
Deel evenement
#44752
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Scouting-Traianus1/activiteiten/Kennismakings--en-trainingsdag-bij-Scouting-Traianus/44752 om je aan te melden

Samenvatting

Ervaar met ons team een gezellige dag vol scoutingactiviteiten en spelletjes, maar ook leerzame opdrachten om samen uit te voeren.

Uitgebreide omschrijving

Ervaar met ons team een gezellige dag vol scoutingactiviteiten en spelletjes, maar ook leerzame opdrachten om samen uit te voeren. Hoe ziet een middag eruit als je kinderen begeleidt en hoe kom je tot een scoutingprogramma voor de kinderen ?

Op de kennismakingsdag krijg je informatie hierover. Verschillende vrijwilligers vertellen je van alles over hoe je kinderen een leuke en leerzame middag kunt bezorgen, of hoe je een programma voorbereidt en organiseert als je de kinderen een nieuwe scoutingvaardigheid wilt aanleren. Echter het beste leer je door het te doen! Dus stroop je mouwen maar op voor de verschillende opdrachten die je gaat uitvoeren.

Natuurlijk is plezier maken ook doel van deze dag en daar is dan ook voldoende aandacht voor. Zelfs na het officiële programma mag je zolang als je wilt nog blijven plakken bij het kampvuur en proosten op een geslaagde dag. Meld je aan via de knop of ga naar traianus.nl/informatie/vacatures.

Hoe kom ik er?

Nijmegen > evenementen > Scouting Traianus > Kennismakings- en trainingsdag bij Scouting Traianus

Over Scouting Traianus

In clubverband organiseren we in- en outdoor spelactiviteiten voor kinderen en jongeren, ter ontspanning en om hen de vaardigheden van het scoutingspel bij te brengen. We bieden niet alleen onze jeugdleden een leuke en leerzame tijd, maar ook onze vrijwilligers.
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 19 days.
Deel evenement

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)