Skip Sidebar

Over ons

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het ...

OuderenOnderwijs
Kwaliteitsonderwijs
Deel

Docent/Digitaal Cafémedewerker

Structureel werk · 0–4 uur/week
Marga Klompélaan 46, 6532 SC Nijmegen, Netherlands
OnderwijsComputer
Sport & Recreatie
Activiteit Delen
Seniorweb Nijmegen e.o.
#30810
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Seniorweb-Nijmegen-eo/activiteiten/DocentDigitaal-Cafemedewerker/30810 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij "digitaal kundig" en vind je het leuk om mensen op weg te helpen met de computer, tablet, smartphone, e-reader? Wees dan welkom bij Seniorweb Nijmegen!

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

In ons digitaal café komen (oudere) bezoekers met allerhande vragen over het werken met hun computer of laptop, tablet, smartphone of e-reader. Als medewerker probeer je de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en help je de bezoekers met het oplossen van hun problemen.


Als docent geef je, eventueel samen met collega's, les in het gebruik van verschillende digitale middelen en media. Dit kan op verzoek verzorgd worden voor verschillende organisaties in Nijmegen. Denk bv aan de ANBO, KBO-PCOB, Sterker, Stip, buurtgebonden senioren verenigingen en instellingen voor ouderenzorg.


Functie-eisen:

  • Je bent in staat om op een rustige, geduldige en enthousiasmerende wijze ouderen te helpen bij het werken met de computer, tablet, smartphone e-reader en specifieke software.
  • Je stelt je op als teamspeler in de groep vrijwilligers door collega's te ondersteunen en zo nodig te vervangen.
  • Je bent bereid om je kennis bij te houden en uit te breiden door middel van, door ons, aangeboden scholing.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Werken in een leuke inspirerende omgeving met fijne collega's.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Vrijwilligerswerk geeft je veel voldoening. Daarnaast doe je brede ervaring op in werken met technologie, ouderen, begeleiding en scholing.


Werktijd:

Wekelijks maximaal 3 á 4 uur

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Seniorweb Nijmegen e.o.

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. We zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en het plezier van computer en internet kan ervaren.
Begrijpelijke informatie
Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over onderwerpen als Windows 10, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en artikelen? Meld u dan gratis aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.