Skip Sidebar

Siza

Non-profit

Over ons

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt ...

Goede gezondheid en welzijn
Deel

Harrie zoekt een buddy om uitstapjes mee te maken

Structureel werk · 2–4 uur/week
Velp, Gelderland, Nederland
Maatje & buddyBuiten
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Siza
#38348
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Siza10/activiteiten/Harrie-zoekt-een-buddy-om-uitstapjes-mee-te-maken/38348 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Inzet SizaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Harrie zoekt een buddy om uitstapjes mee te maken.

Uitgebreide omschrijving

Op het Beekhuis in Velp woont Harrie. Het Beekhuis is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Harrie is een sociale man met gevoel voor humor en trekt er graag op uit. Gezelligheid staat bij hem voorop! Harrie zoekt een buddy om mee te wandelen in de stad, het bos of op de hei, of om een bezoekje te brengen aan een stad, kerk of naar de dierentuin.


Harry gaat t liefst op stap met een mannelijke buddy die net als hem een goede dosis humor heeft en samen leuke uitstapjes bedenkt en onderneemt. Onder het genot van een lekkere kop koffie maakt Harrie graag kennis met jou. Mocht er een klik zijn dan overleggen we samen welke dag we afspreken om leuke gezellige activiteiten te ondernemen.


Spreekt deze vacature jou aan en heb jij 2 uurtjes per week over? Neem dan contact op zodat we samen kunnen ontdekken of er een klik is.


Siza is trots op haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Velp Activiteiten > Siza > Harrie zoekt een buddy om uitstapjes mee te maken

Over Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Siza loopt uiteen van ondersteuning thuis tot aan 24-uurs zorg in een woongroep en van behandeling tot begeleiding naar werk.

Siza werkt met veel vrijwilligers en is trots op haar vrijwilligers! Daarom bieden we alle vaste vrijwilligers (algemene ondersteuners en maatjes) een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding.
Als eenmalige vrijwilliger wil je je vooral inzetten wanneer het jou het beste uitkomt. Flexibel, laagdrempelig maar zonder alle extra’s.