Medewerker speelotheek

3 uur/week
Duiven, Gelderland, Nederland
Administratie
Welzijn
#32819
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Speelotheek-De-Vlieger/activiteiten/Medewerker-speelotheek/32819 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hulp bij het innemen en uitlenen van speelgoed.

Uitgebreide omschrijving

De medewerkers van de speelotheek helpen de ouders en kinderen tijdens de openingstijden met het lenen van speelgoed. Het gaat met name om het innemen van ingeleverd speelgoed, kijken of dit compleet is en het uitlenen van speelgoed. Deze taken worden verdeeld tussen de 3 Γ  4 medewerkers die per keer aanwezig zijn.

Taakomschrijving:

- administratieve handelingen t.b.v. het uitlenen van speelgoed (zonder pc) - gastvrouw/ gastheer functie voor ouders en kinderen - geven van advies aan ouders tijdens de uitleen - kijken/ tellen of het speelgoed compleet is ingeleverd - buiten de reguliere werkzaamheden om kun je ook actief zijn. Bijv voor kleine reparaties aan speelgoed, bezorgen van post bij leden, pr, etc.

Functie-eisen:

- voldoende Nederlands spreken en lezen/ schrijven - zelfstandig kunnen werken, sociaal vaardig - beschikbaar op maandagmiddag, woensdagmiddag of vrijdagavond

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Gezellig vrijwilligerswerk in een leuk team. Als vrijwilliger krijg je korting op een abonnement.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Het mogelijk maken voor alle kinderen om met veel speelgoed kennis te maken. Daarnaast doe je leuke sociale contacten op en werk je bij de Speelotheek van het jaar 2016! We zijn een actieve club waar je inzet zeer gewaardeerd wordt.

Werktijd:

In overleg op maandagmiddag, woensdagmiddag en/of vrijdagavond.

Wat vrijwilligers nodig hebben

πŸ—£οΈ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🀝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Wij zitten in een lokaal in de IKC Het Klokhuis.

Powered by Deedβ€Œmob Tools Β·
Nederlands (Dutch)