Skip Navigation
Over ons

StartUp Nijmegen is een Incubator waar startende ondernemers naast hun werkplek een acceleratieprogramma krijgen. Met als doel sneller te groeien en inzicht te krijgen in hun ideale ...

Educatie
Deel

Gastheer/-vrouw POP'HUB Innovatiewinkel

4–8 uur/week
Marikenstraat 40, 6511 PX Nijmegen, Nederland
AdviesReceptiePlannenWinkel
TeamworkMensen begeleidenPraten met anderenNederlands
#32077
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/StartUp-Nijmegen-Stichting/activiteiten/32077 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken jou... Heb je tijd over en wil je een belangrijke rol spelen bij een geheel nieuw concept in Nijmegen?
Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Dan zit je goed bij onze winkel! Onze fysieke winkel op toplocatie in het centrum van Nijmegen is dé plek waar Nijmeegse ondernemers, uitvinders en patenthouders hun producten kunnen laten zien en waar studenten hun kennis in praktijk kunnen brengen. We presenteren innovatie, valideren ideeën en zorgen soms voor verkoop. Winkelend publiek en ondernemers, wetenschappers en uitvinders ontmoeten elkaar hier. En dat is uniek!


De winkel wordt bemand door vrijwilligers en studenten. Als vrijwilliger ben je op jouw dag(deel) verantwoordelijk voor het aansturen van de winkel. Je hebt een leidinggevende rol en stuurt de studenten aan. Dit doe je samen met docenten Retail & Management. Ook werk je veel samen met de projectleider van de StartUp Conceptstore om het concept nog verder te ontwikkelen. 


Functie-eisen:

- Je bent één dagdeel per week beschikbaar.

- Je bent communicatief vaardig.

- Je beschikt over een verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed overzicht bewaren.

- Affiniteit met innovatie en ondernemen is een pré.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Je kunt deelnemen aan leuke, interessante, leerzame workshops en trainingen.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Je maakt deel uit van onze community, waar vele partners en ondernemers aan verbonden zijn. Zo vergroot je je sociale en zakelijke netwerk!


Werktijd:

Minimaal een dag(deel) per week.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over StartUp Nijmegen Stichting
StartUp Nijmegen is een Incubator waar startende ondernemers naast hun werkplek een acceleratieprogramma krijgen. Met als doel sneller te groeien en inzicht te krijgen in hun ideale product/marktcombinatie. Veel aandacht voor intervisie met de BAM focus op groei sessies. Tal van activiteiten worden geboden zoals Lightning Talks, Brainstormavonden, Lead generation events, College Tour, FuckUp Night en vele masterclasses, presentaties en Workshops. Plus elke dag is er minimaal 1 Aanjager aanwezig en elke maand worden er 175 spreekuren aangeboden waar je 1 op 1 met en ervaren ondernemer uit Het Rijk van Nijmegen mee kan sparren.
·
#32077
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/StartUp-Nijmegen-Stichting/activiteiten/32077 om je aan te melden