Skip Navigation
Over ons

StartUp Nijmegen is een Incubator waar startende ondernemers naast hun werkplek een acceleratieprogramma krijgen. Met als doel sneller te groeien en inzicht te krijgen in hun ideale ...

Educatie
Deel

Communicatie / Social media specialist

10 uur/week
Stationsplein 26, 6512 AB Nijmegen, Netherlands
Marketing & Communicatie
#32078
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/StartUp-Nijmegen-Stichting/activiteiten/32078 om je aan te melden
SamenvattingStartUp Nijmegen helpt ondernemers groeien. Heb jij een vlotte pen? Hou je van social media en een toffe werkomgeving? Lees dan snel verder!
Uitgebreide omschrijving

StartUp Nijmegen is hét Nijmeegse initiatief om ons ondernemersklimaat het beste van Nederland te maken. Wij zijn een maatschappelijke organisatie, die zich inzet om startende ondernemers sneller succesvol te maken. StartUp Nijmegen wordt gerund door een klein team van twee aanjagers, een paar vrijwilligers en soms ook stagiairs. We zijn namelijk op zoek naar een vrijwilliger die ons kan ondersteunen bij de communicatie.

Taakomschrijving:

De meerwaarde van de accelerator StartUp Nijmegen communiceren in en op social media... Website bijhouden. Schrijven over de events die we organiseren zowel ter promotie vooraf als ook achteraf. Je schrijft voor en over ondernemers, over evenementen, activiteiten en workshops. Daarnaast zal je maandelijks een blog schrijven en stukken schrijven voor onze nieuwsbrief.

Functie-eisen:

Je houdt van schrijven, bent een expert op Social media en je wilt graag startende ondernemers helpen.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Een toffe community van 115 startende ondernemers en 50 ervaren ondernemers. Een gezellige werkplek, dagelijks een lunch, koffie, water en thee. En de maximale vrijwilligersvergoeding van 125E per maand. Deze vergoeding is natuurlijk niet de motivatie om ons bij te staan, maar toch.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Samen krijgen we het voor elkaar in het rijk van Nijmegen dat de kans van slagen voor een startende ondernemer significant hoger dan in de rest van NL. Netwerk en werkplezier maakt het de moeite waard.

Werktijd:

in onderling overleg kantooruren

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over StartUp Nijmegen Stichting
StartUp Nijmegen is een Incubator waar startende ondernemers naast hun werkplek een acceleratieprogramma krijgen. Met als doel sneller te groeien en inzicht te krijgen in hun ideale product/marktcombinatie. Veel aandacht voor intervisie met de BAM focus op groei sessies. Tal van activiteiten worden geboden zoals Lightning Talks, Brainstormavonden, Lead generation events, College Tour, FuckUp Night en vele masterclasses, presentaties en Workshops. Plus elke dag is er minimaal 1 Aanjager aanwezig en elke maand worden er 175 spreekuren aangeboden waar je 1 op 1 met en ervaren ondernemer uit Het Rijk van Nijmegen mee kan sparren.
·
#32078
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/StartUp-Nijmegen-Stichting/activiteiten/32078 om je aan te melden