Skip Sidebar

Over ons

2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Dit niet alleen. Ons hart klopt ook voor mensen en wij vinden het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze ...

Natuur & MilieuMensen met een beperkingVluchtelingen & Minderheden
Deel

Curiosa medewerk(st)er kringloopwinkel Arnhem

Structureel werk · 8–38 uur/week
Westervoortsedijk 120, 6827 AX Arnhem, Nederland
WinkelSociaal contact
Mensen met een beperkingVluchtelingen & MinderhedenOuderen
Activiteit Delen
Stichting 2Switch
#50606
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-2Switch/activiteiten/Curiosa-medewerkster-kringloopwinkel-Arnhem/50606 om je aan te melden

Contactpersoon

Marcelle van Eijk-KruitwagenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij zoeken een vrijwilliger die verstand heeft van curiosa, design en antiek.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die verstand heeft van en gevoel voor design, curiosa en antiek. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het sorteren, schoonmaken, prijzen en aanvullen van de spullen in de winkel. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes en aantrekkelijk uitziet voor de klanten.

Daarnaast heb je veel contacten met verschillende mensen. Je draagt een steentje bij aan een duurzame wereld door het hergebruik van goederen. Er is een leuke werksfeer en je krijgt een vrijwilligersvergoeding. Een leuk extraatje is dat je korting krijgt op de spullen in de kringloopwinkel. Bij meer dan 8 uur (mag ook 2 x 4 uur) krijg je een onkostenvergoeding.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Arnhem Activiteiten > Stichting 2Switch > Curiosa medewerk(st)er kringloopwinkel Arnhem

Over Stichting 2Switch

2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Dit niet alleen. Ons hart klopt ook voor mensen en wij vinden het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze maatschappij. De organisatie doet dit o.a. door mensen die ondersteuning kunnen gebruiken laagdrempelig, zinvol werk te bieden. Daarom krijgt iedereen een kans om aan de slag te gaan bij 2Switch.