Skip Sidebar

Over ons

2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Dit niet alleen. Ons hart klopt ook voor mensen en wij vinden het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze ...

Natuur & MilieuMensen met een beperkingVluchtelingen & Minderheden
Deel

Medewerk(st)er kringloopwinkel Tiel (bij voorkeur middag)

Structureel werk · 8–38 uur/week
Spoorstraat 13, 4001 CN Tiel, Nederland
WinkelSociaal contact
Mensen met een beperkingVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Activiteit Delen
Stichting 2Switch
#41710
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-2Switch/activiteiten/Medewerkster-kringloopwinkel-Tiel-bij-voorkeur-middag/41710 om je aan te melden

Contactpersoon

Marcelle van Eijk-KruitwagenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die in de winkel of ons aanname magazijn kan ondersteunen met verschillende werkzaamheden.

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die in de winkel kan ondersteunen met verschillende werkzaamheden. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het te woord staan van klanten, kassawerkzaamheden, sorteren en prijzen van tweedehands goederen, het magazijn ondersteunen en het aanvullen van de winkel. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de winkel er netjes en aantrekkelijk uitziet voor de klanten. Als je creatief inzicht hebt kom je met leuke ideeën voor de presentatie van de goederen in de winkel.

We zoeken vrijwilligers die allround aan de slag willen of op een specifieke afdeling. De afdelingen die wij hebben zijn: kassa, magazijn, kleding, elektra, meubels, huisraad, boeken en curiosa.  

Als vrijwilliger in de winkel doe je uiteraard ervaring op als winkelmedewerker en in het magazijn. Daarnaast heb je veel contacten met verschillende mensen. Je draagt een steentje bij aan een duurzame wereld door het hergebruik van goederen. Er is een leuke werksfeer en je krijgt een vrijwilligersvergoeding. Een leuk extraatje is dat je korting krijgt op de spullen in de kringloopwinkel. Bij meer dan 8 uur (mag ook 2 x 4 uur) krijg je een onkostenvergoeding.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Tiel Activiteiten > Stichting 2Switch > Medewerk(st)er kringloopwinkel Tiel (bij voorkeur middag)

Over Stichting 2Switch

2Switch heeft een kloppend hart voor mooie spullen die een nieuw leven krijgen. Dit niet alleen. Ons hart klopt ook voor mensen en wij vinden het belangrijk dat ieder mens op de juiste plek is in onze maatschappij. De organisatie doet dit o.a. door mensen die ondersteuning kunnen gebruiken laagdrempelig, zinvol werk te bieden. Daarom krijgt iedereen een kans om aan de slag te gaan bij 2Switch.