Skip Sidebar

Over ons

Het Inloophuis biedt al meer dan 30 jaar de mogelijkheid binnen te lopen in een gezellige omgeving. Sinds 2017 is onze dagelijks inloop uitgebreid met veel verschillende activiteiten. U kunt aan ...

Welzijn
Ongelijkheid verminderen
Deel
 Inloop vrijwilliger

Inloop vrijwilliger

Structureel werk
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Inloophuis Dieren
#35862
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-Inloophuis-Dieren/activiteiten/Inloop-vrijwilliger/35862 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

365 Dagen per jaar is het Inloophuis een laagdrempelige plek waar bezoekers terecht kunnen voor een kop koffie, een praatje, een spelletje of de krant. Om er voor te zorgen dat bezoekers daadwerkelijk elke dag bij ons terecht kunnen zijn wij hard op zoek naar vrijwilligers. Vind jij het leuk om bij te dragen aan het creëren van een uitnodigende plek waar bezoekers dagelijks terecht kunnen, ben jij niet bang om een gesprek aan te gaan en zit gastvrijheid in je bloed?Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taakomschrijving:

Het verzorgen van koffie en thee, het verrichten van licht schoonmaak werk tijdens en na afloop van de Inloop. Het leggen en onderhouden van contact met de bezoekers van de Inloop.

Functie-eisen:

Minimaal twee keer per maand beschikbaar

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

- leuke collega's - werken in een prettige en gezellige omgeving - waardering en plezier - ervaring voor het leven!

Werktijd:

9:30 tot ongeveer 13:00
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Inloophuis Dieren

Het Inloophuis biedt al meer dan 30 jaar de mogelijkheid binnen te lopen in een gezellige omgeving. Sinds 2017 is onze dagelijks inloop uitgebreid met veel verschillende activiteiten. U kunt aan activiteiten deelnemen of u helpt mee als vrijwilliger. Er is altijd wel iets te doen. Het geeft u en een ander een voldaan gevoel. Zo bieden we u een leuke en zinvolle besteding van uw dag.

De activiteiten worden aangeboden door vrijwilligers. Zij vinden het leuk om u te ontvangen en samen met u bezig te zijn. Onze deelnemers zijn volwassenen van alle leeftijden. Heeft u zelf een wens? Geef het aan ons door en we bekijken de mogelijkheden. In het Inloophuis is geen dag hetzelfde. Op deze website leest u meer over ons.