Skip Sidebar

Over ons

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt ...

Welzijn
Deel

Fotograaf om organisaties en verenigingen in beeld te brengen

1 uur/week
Duiven, Gelderland, Nederland
Welzijn
#41810
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-Mikado/activiteiten/Fotograaf-om-organisaties-en-verenigingen-in-beeld-te-brengen/41810 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar iemand die er graag op uit trekt namens de vrijwilligerscentrale en in afstemming met organisaties, fotos wilt maken voor de vacaturebank.

Uitgebreide omschrijving

Waarom zoeken wij jou?

Nu de impact van corona tot een einde komt, zullen steeds meer organisaties en verenigingen weer op gaan starten. Daarmee zal de vraag naar vrijwilligers weer groter worden. We verwachten dat we dan tegen hetzelfde aan lopen als voor corona: er is meer vraag naar vrijwilligers dan dat er vrijwilligers zijn.


Een deel van dit probleem komt voort uit dat er nog mensen/doelgroepen zijn die de stap naar vrijwilligerswerk niet zetten. Dit kan o.a. met beeldvorming te maken hebben. Mensen weten niet wat ze erbij voor kunnen stellen en dus laten ze de berichten voor wat het is.


Daarnaast zijn er potentiële vrijwilligers die de stap niet durven zetten vanwege onzekerheden over bijvoorbeeld verwachtingen et c.

Dat is jammer, want we denken dat we er meer uit kunnen halen. We kunnen er meer uit halen voor organisaties om meer vrijwilligers te werven. Tegelijkertijd kunnen we de welzijn van de mensen versterken doordat ze op deze wijze vaak zinvol bezig zijn, andere contacten opdoen e.d.


Door aan de beeldvorming en verwachtingen te werken, kunnen we meer mensen aantrekken.


Wat zoeken wij?

-Wij zoeken iemand die het leuk vindt om er op uit te trekken.

-Iemand die contact wilt leggen met onze netwerkpartners (sportverenigingen, cultuurverenigingen, maatschappelijke organisaties et c.).

-Met netwerkpartners een afspraak maken om op locatie wat impressiefoto's te maken (hoeven natuurlijk geen spiegelreflex kwaliteit foto's te zijn).

-Die wat korte tekstjes zou willen schrijven over de organisatie/vereniging, wat de beeldvorming aan de hand van de gemaakte foto's kan versterken. (Citaten, quotes of beschrijvingen over de organisatie, die kan helpen om een betere indruk te krijgen)


Er zit geen deadline op dit werk. Naast afstemmen met ons, is het een relatief zelfstandige functie en kan zelf je tijden indelen en wanneer je wat doet.Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Duiven > Duiven Activiteiten > Stichting Mikado/Santé Partners > Fotograaf om organisaties en verenigingen in beeld te brengen

Over Stichting Mikado/Santé Partners

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt bepaald door de balans die zij vinden tussen gezondheid, een sociaal netwerk, materiele zekerheid, zingeving en een mate van presteren en/of arbeid. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar die balans en de planning en sturing van hun leven. Daar hebben ze stuurkracht, capaciteiten, kennis en vaardigheden bij nodig. Een inspirerende omgeving kan mensen uitdagen tot het ontwikkelen daarvan. Mensen die niet in staat zijn die balans te vinden, daar moeite mee hebben of daarin gestimuleerd willen worden kunnen rekenen op het welzijnswerk. Mikado is er voor iedereen die zijn leven (weer) in eigen hand neemt en daarbij inspiratie en ondersteuning wenst of nodig heeft.

Welzijn
Er is ruim aandacht voor alle inwoners van Duiven en Westervoort voor advies, zorg, informatie, maaltijdvoorziening, activiteiten voor ouderen en mantelzorgondersteuners maar ook cursussen, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke of interessante dingen te doen.

Kortom, allerlei voorzieningen onder één dak, dat werkt. Ons streven is om door samenwerking efficiënt te kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit de samenleving; vanuit ú. Daar komt bij dat het voor u eenvoudiger wordt, want u heeft voor veel vragen en voorzieningen één loket en dat is Mikado!

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)