Skip Sidebar

Over ons

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt ...

Welzijn
Deel

NLdoet! Eenmalige klussen op 11 en 12 maart 2022

Evenement · 11 mrt 2022 12:00 – 12 mrt 2022 16:00
Duiven, Gelderland, Nederland
Welzijn
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 3 months.
Deel evenement
#47156
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-Mikado/activiteiten/NLdoet-Eenmalige-klussen-op-11-en-12-maart-2022/47156 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. Allerlei verenigingen en organisaties in gem. Duiven en Westervoort doen mee!

Uitgebreide omschrijving

Wil je een dagdeel meehelpen bij een organisatie, vereniging of wijkinitiatief? Denk aan het schoolplein opknappen, een muur verven, wilgen knotten of het mooier maken van de wijk?


Op NLdoet .nl vind je alle aangemelde initiatieven en kun je kijken bij welke je wilt en kunt aansluiten. Mocht je zelf een initiatief willen starten, vanuit een vereniging of jouw eigen buurt, dan kan dat natuurlijk ook!


Wil je graag iets doen, maar nog niet duidelijk wat? Wij ondersteunen je dan hier graag bij.


Hoe kom ik er?

Duiven > evenementen > Stichting Mikado/Santé Partners > NLdoet! Eenmalige klussen op 11 en 12 maart 2022

Over Stichting Mikado/Santé Partners

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt bepaald door de balans die zij vinden tussen gezondheid, een sociaal netwerk, materiele zekerheid, zingeving en een mate van presteren en/of arbeid. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar die balans en de planning en sturing van hun leven. Daar hebben ze stuurkracht, capaciteiten, kennis en vaardigheden bij nodig. Een inspirerende omgeving kan mensen uitdagen tot het ontwikkelen daarvan. Mensen die niet in staat zijn die balans te vinden, daar moeite mee hebben of daarin gestimuleerd willen worden kunnen rekenen op het welzijnswerk. Mikado is er voor iedereen die zijn leven (weer) in eigen hand neemt en daarbij inspiratie en ondersteuning wenst of nodig heeft.

Welzijn
Er is ruim aandacht voor alle inwoners van Duiven en Westervoort voor advies, zorg, informatie, maaltijdvoorziening, activiteiten voor ouderen en mantelzorgondersteuners maar ook cursussen, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke of interessante dingen te doen.

Kortom, allerlei voorzieningen onder één dak, dat werkt. Ons streven is om door samenwerking efficiënt te kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit de samenleving; vanuit ú. Daar komt bij dat het voor u eenvoudiger wordt, want u heeft voor veel vragen en voorzieningen één loket en dat is Mikado!
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 3 months.
Deel evenement

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)