Skip Sidebar

Over ons

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt ...

Welzijn
Deel

Vrijwilliger gezocht voor financieel trefpunt

Structureel werk · 1–2 uur/week
Duiven, Gelderland, Nederland
FinanciënAdministratieAdvies & MentoringOndersteunend werk
Welzijn
Geen armoedeEerlijk werk en economische groeiOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Stichting Mikado/Santé Partners
#50877
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-Mikado/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-financieel-trefpunt/50877 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligerscentrale Duiven WestervoortStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij zoeken nog een extra vrijwilliger voor het financieel trefpunt in Duiven op de woensdagmiddagen. Help jij graag mee bij administratieve vragen?

Uitgebreide omschrijving

Elke woensdagmiddag kunnen inwoners uit gemeente Duiven bij ons langskomen tijdens het financieel trefpunt. Dit kan met allerlei vragen rondom financieel gebied, zoals leren omgaan met uitgaven, de mogelijkheden met een gelrepas, het regelen van betalingsregelingen, invullen van formulieren et cetera.


Hiervoor hebben we een aantal vrijwilligers. Nauw betrokken hierbij zijn een beroepskracht vanuit Mikado en een sociaal raadslied die vaak de gecompliceerde vraagstukken oppakken.


Ben je administratief en financieel wel technisch onderlegd? Vind je het leuk om mensen te helpen met dit soort vraagstukken? En tegelijkertijd in een gezellige omgeving te zitten?


Neem vooral vrijblijvend contact met ons op.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Duiven > Duiven Activiteiten > Stichting Mikado/Santé Partners > Vrijwilliger gezocht voor financieel trefpunt

Over Stichting Mikado/Santé Partners

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt bepaald door de balans die zij vinden tussen gezondheid, een sociaal netwerk, materiele zekerheid, zingeving en een mate van presteren en/of arbeid. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar die balans en de planning en sturing van hun leven. Daar hebben ze stuurkracht, capaciteiten, kennis en vaardigheden bij nodig. Een inspirerende omgeving kan mensen uitdagen tot het ontwikkelen daarvan. Mensen die niet in staat zijn die balans te vinden, daar moeite mee hebben of daarin gestimuleerd willen worden kunnen rekenen op het welzijnswerk. Mikado is er voor iedereen die zijn leven (weer) in eigen hand neemt en daarbij inspiratie en ondersteuning wenst of nodig heeft.

Welzijn
Er is ruim aandacht voor alle inwoners van Duiven en Westervoort voor advies, zorg, informatie, maaltijdvoorziening, activiteiten voor ouderen en mantelzorgondersteuners maar ook cursussen, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke of interessante dingen te doen.

Kortom, allerlei voorzieningen onder één dak, dat werkt. Ons streven is om door samenwerking efficiënt te kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit de samenleving; vanuit ú. Daar komt bij dat het voor u eenvoudiger wordt, want u heeft voor veel vragen en voorzieningen één loket en dat is Mikado!