Skip Sidebar

Over ons

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt ...

Welzijn
Deel

Vrijwilligersfeest 2022

Evenement · 10 mrt 2022, 18:00 - 23:00
De OGTent, Remigiusplein 7, Duiven, Gelderland 6921 BL, Nederland
Welzijn
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 3 months.
Deel evenement
#47154
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-Mikado/activiteiten/Vrijwilligersfeest-2022/47154 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het vrijwilligersfeest Duiven wordt samen met gemeente Duiven georganiseerd: een gezellig avondje met lekker eten, drinken, een act en de vrijwilligersprijzen!

Uitgebreide omschrijving

Komt u ook?


Hoe kom ik er?

Over Stichting Mikado/Santé Partners

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt bepaald door de balans die zij vinden tussen gezondheid, een sociaal netwerk, materiele zekerheid, zingeving en een mate van presteren en/of arbeid. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar die balans en de planning en sturing van hun leven. Daar hebben ze stuurkracht, capaciteiten, kennis en vaardigheden bij nodig. Een inspirerende omgeving kan mensen uitdagen tot het ontwikkelen daarvan. Mensen die niet in staat zijn die balans te vinden, daar moeite mee hebben of daarin gestimuleerd willen worden kunnen rekenen op het welzijnswerk. Mikado is er voor iedereen die zijn leven (weer) in eigen hand neemt en daarbij inspiratie en ondersteuning wenst of nodig heeft.

Welzijn
Er is ruim aandacht voor alle inwoners van Duiven en Westervoort voor advies, zorg, informatie, maaltijdvoorziening, activiteiten voor ouderen en mantelzorgondersteuners maar ook cursussen, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke of interessante dingen te doen.

Kortom, allerlei voorzieningen onder één dak, dat werkt. Ons streven is om door samenwerking efficiënt te kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit de samenleving; vanuit ú. Daar komt bij dat het voor u eenvoudiger wordt, want u heeft voor veel vragen en voorzieningen één loket en dat is Mikado!
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 3 months.
Deel evenement

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)