Skip Sidebar

Over ons

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt ...

Welzijn
Deel
Week van de ontmoeting

Week van de ontmoeting

Evenement · 29 sep 2022 12:00 – 9 okt 2022 16:00
Flexibele locatie
Welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Stichting Mikado/Santé Partners
#53056
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-Mikado/activiteiten/Week-van-de-ontmoeting/53056 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligerscentrale DuivenWestervoortStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Doel evenement: Gezelligheid! -Ontmoeten, verbinden en bijdragen- 'Voor iedereen, jong en oud, in Duiven en Westervoort die meer roering in hun leven zoeken'

Uitgebreide omschrijving

Van 29 september tot en met 9 oktober vindt de week van de ontmoeting plaats, ofwel evenementen rondom het bij elkaar brengen van gelijkgestemden: gezelligheid en nieuwe mensen en organisaties leren kennen bij u in de buurt.


Op 29 september vindt de feestelijke aftrap plaats. Deze is bedoeld voor professionals, vrijwilligers en verenigingen in de regio.


Op 4 oktober is de Open huizen dag: een activiteit voor iedereen waarbij we naar verschillende ontmoetingsplekken in de wijken gaan, zoals de WijKern, Palet, De Stek e.d.


Op 9 oktober vindt het Horsterpark Festival plaats, met muziek, beweegmogelijkheden en diverse activiteiten voor jong en oud.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Stichting Mikado/Santé Partners

Mikado/Santé heeft een breed aanbod aan voorzieningen op het gebied van welzijn, bestemd voor de inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort.

Visie

Mikado vindt dat het welzijn van mensen wordt bepaald door de balans die zij vinden tussen gezondheid, een sociaal netwerk, materiele zekerheid, zingeving en een mate van presteren en/of arbeid. Mensen zijn zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar die balans en de planning en sturing van hun leven. Daar hebben ze stuurkracht, capaciteiten, kennis en vaardigheden bij nodig. Een inspirerende omgeving kan mensen uitdagen tot het ontwikkelen daarvan. Mensen die niet in staat zijn die balans te vinden, daar moeite mee hebben of daarin gestimuleerd willen worden kunnen rekenen op het welzijnswerk. Mikado is er voor iedereen die zijn leven (weer) in eigen hand neemt en daarbij inspiratie en ondersteuning wenst of nodig heeft.

Welzijn
Er is ruim aandacht voor alle inwoners van Duiven en Westervoort voor advies, zorg, informatie, maaltijdvoorziening, activiteiten voor ouderen en mantelzorgondersteuners maar ook cursussen, vrijwilligerswerk en mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen leuke of interessante dingen te doen.

Kortom, allerlei voorzieningen onder één dak, dat werkt. Ons streven is om door samenwerking efficiënt te kunnen inspelen op vragen en behoeften vanuit de samenleving; vanuit ú. Daar komt bij dat het voor u eenvoudiger wordt, want u heeft voor veel vragen en voorzieningen één loket en dat is Mikado!