Skip Sidebar

Over ons

Stichting die vrijwilligers inzet om aan een ieder in de laatste levensfase en diens naasten, daar waar nodig tijd, aandacht en ondersteuning te bieden, zowel op lichamelijk, psychosociaal, emotioneel ...

WelzijnOuderen
Deel

Vrijwilliger bij VPTZ Midden Gelderland

Structureel werk · Flexibele uren
Velp, Gelderland, Nederland
WelzijnOuderen
Activiteit Delen
Stichting VPTZ Midden Gelderland
#53666
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-VPTZ-Midden-Gelderland/activiteiten/Vrijwilliger-bij-VPTZ-Midden-Gelderland/53666 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken extra vrijwilligers om de mantelzorger bij te staan wanneer er sprake is van palliatieve terminale fase van een dierbare.

Uitgebreide omschrijving

Al vrijwilliger word je ingezet bij cliënten, die te horen hebben gekregen dat verdere behandeling niet meer mogelijk is en dat de eindfase van het leven nadert. Als vrijwilliger ben jij dichtbij en kan je “Er zijn” bij een terminaal zieke. Jij zorgt voor het welzijn van de mantelzorgers. Je geeft ze het gevoel dat ze er niet alleen voor staan. Hierdoor krijgt de mantelzorger rond de cliënt meer rust en ruimte in een emotionele fase. Samen met de professionele zorg (huisarts, thuiszorg etc.) leveren VPTZ-vrijwilligers informele zorg en ondersteuning. Vanuit het motto “Er zijn” geven zij de cliënt hun onverdeelde aandacht. De vrijwilliger kan op verschillende momenten van de dag aanwezig zijn: overdag, ‘s avonds of ’s nachts.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Velp Activiteiten > Stichting VPTZ Midden Gelderland > Vrijwilliger bij VPTZ Midden Gelderland

Over Stichting VPTZ Midden Gelderland

Stichting die vrijwilligers inzet om aan een ieder in de laatste levensfase en diens naasten, daar waar nodig tijd, aandacht en ondersteuning te bieden, zowel op lichamelijk, psychosociaal, emotioneel en spiritueel gebied.