Skip Sidebar

Over ons

De Keilbout is een multifunctionele stichting die zich inzet om samen met vele vrijwilligers en met stichtingen als "Gered Gereedschap", "Gezondheidszorg Nijmegen e.o." en "De Kringloop Heumen", ...

Ontwikkelingswerk & Rampenhulpverlening
Deel

Inpakkers en sorteerders

Een dag Β· 2–4 uur
Ambachtsweg 3, 6581 AX Malden, Nederland
Ontwikkelingswerk & RampenhulpverleningVluchtelingen & Minderheden
4 plaatsen over.
Deel activiteit
#45671
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Stichting-de-Keilbout/activiteiten/Inpakkers-en-sorteerders/45671 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ingezamelde winterkleding moet gesorteerd en ingepakt worden zodat deze zo snel mogelijk naar de vluchtelingen kunnen. Wie helpt?

Uitgebreide omschrijving

Met het koude herfstweer zijn er heel wat vluchtelingen die graag een warme jas of andere fijne winterkleding nodig hebben. Gelukkig is er al ruimhartig gegeven en hebben we van alles liggen!

Om deze warme kleren snel op de juiste plek te krijgen hebben we sorteerders en inpakkers nodig. De eerste stap is het sorteren op leeftijd. daarna wordt de kleding tijdelijk in dozen opgeslagen.


Het is een korte klus die we graag op de korte termijn geklaard krijgen. Kom je even een paar uur helpen?Wat vrijwilligers nodig hebbenπŸ˜‡ Verklaring Omtrent Gedrag

πŸ—£οΈ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🀝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Stichting de Keilbout

De Keilbout is een multifunctionele stichting die zich inzet om samen met vele vrijwilligers en met stichtingen als "Gered Gereedschap", "Gezondheidszorg Nijmegen e.o." en "De Kringloop Heumen", hulpbehoevende landen van goederen en gereedschap te voorzien.

Hiermee kan de (weder)opbouw van deze landen worden versneld.

Voor iedereen is er een mogelijkheid om een steentje bij te dragen op haar of zijn manier. Of het nu is door een donatie, inlevering van goederen of als actieve vrijwilliger: iedere hulp is welkom.
4 plaatsen over.
Deel activiteit

Powered by Deedβ€Œmob Tools Β·
Nederlands (Dutch)