Skip Sidebar

Over ons

Wij staan voor een groene wereld. Groen is doen. Bij Trash’ure Taarten zijn we klaar met dat gepraat en vooral klaar om wat te doen. Bij ons kun je taarten bestellen die gemaakt zijn van heerlijke ...

OnderwijsBuurt & omgevingVluchtelingen & Minderheden
Verantwoorde consumptie en productieOngelijkheid verminderen
Deel
Taarten bakker

Taarten bakker

Structureel werk · Flexibele uren
Cargadoorweg 2, 6541 BT Nijmegen, Nederland
Koken & eten
OnderwijsBuurt & omgevingVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderenVerantwoorde consumptie en productie
4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Trash'ure Taarten
#70325
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Trashure-Taarten1/activiteiten/Taarten-bakker/70325 om je aan te melden

Contactpersoon

VWC Bemiddeling NijmegenStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Bij Trash’ure Taarten zoeken we bakkers! Binnen onze bakkerij besteden we daarom veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling van nieuwe bakkers.

Uitgebreide omschrijving

Bij Trash’ure Taarten maken we ons niet alleen sterk voor écht duurzaam eten, maar ook voor écht eerlijk eten. Wij doen dit sociaal; door werk te bieden aan talentvolle wereldbewoners, die hun passie willen inzetten in de maatschappij. Groen doen, terwijl niets of niemand achter blijft. Dat zijn wij. Trash’ure Taarten.


Vluchtelingenwerk

In de regio is Vluchtelingenwerk Oost-Nederland actief wanneer het gaat om het ondersteunen en opkomen voor vluchtelingen en andere nieuwkomers. Door onze samenwerking met deze organisatie bieden wij werkgelegenheid voor deze – helaas vaak vergeten – groep mensen!


Samenwerking

Samen sta je sterker. Daarom vinden we het belangrijk dat onze bakkers niet vóór ons werken, maar juist met ons! Trash’ure Taarten bestaat uit een hecht team, waarin iedereen zich hard maakt voor een eerlijke en groene wereld!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

4 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Trash'ure Taarten

Wij staan voor een groene wereld. Groen is doen. Bij Trash’ure Taarten zijn we klaar met dat gepraat en vooral klaar om wat te doen. Bij ons kun je taarten bestellen die gemaakt zijn van heerlijke pure ingrediënten, die anders worden weggegooid. Wereldwijd gooien we meer dan 30% van ons eten weg! Door onze taarten te kopen, maak jij je sterk tegen voedselverspilling!

Wij staan voor gelijke kansen
In Nederland is er veel werkloosheid onder mensen die zijn gevlucht. Gepast werk vinden, is vaak lastig wegens o.a. een taalachterstand en geen geldige diploma’s. Samen kunnen wij hen een kans geven. Een kans op waardevol werk en sociale contacten.