Skip Sidebar

Over ons

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het ...

WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Film: De Burlenburgh, ik ben vrij

Evenement · 28 okt, 14:00 - 16:30
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Ben je erbij? 100 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel evenement
VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief
#57013
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/VIP-Beuningen/activiteiten/Film-De-Burlenburgh-ik-ben-vrij/57013 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het studentenhuis is een jachtslot aan de Geertjesweg. Na de oorlog werd het een studentenpension. In 1954 huurt ene Robert Best daar een kamer.

Uitgebreide omschrijving

Entree is € 7,50 per persoon en voor leden VvsB € 6,--.

Kaarten zijn via de website van Theater de Molen te bestellen.


Koffie! Elke ochtend schalt de stem van Robert Best door studentenhuis ‘De Burlenburgh’. Zijn huurders, tien mannelijke leden van studentenvereniging Ceres, worden dan geacht om gezamenlijk koffie te komen drinken in de salon.

Het studentenhuis is een jachtslot aan de Geertjesweg. Bij veel Wageningers staat het beter bekend als Villa Sanoer. Na de oorlog werd het een studentenpension. In 1954 huurt ene Robert Best daar een kamer. In 1980 koopt hij het pand en gaat hij zelf kamers verhuren. Aan mannelijke leden van Ceres, net zoals hij zelf in zijn studententijd. Tussen de steeds oudere verhuurder en de jonge studenten ontstaat een bijzondere band. 

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 100 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in a month.
Deel evenement
Beuningen > evenementen > VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief > Film: De Burlenburgh, ik ben vrij

Over VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers.