Skip Sidebar

Over ons

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het ...

WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel
Fotograferen met je mobieltje

Fotograferen met je mobieltje

Workshop · 28 sep 2022, 19:00 - 22:00
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.14 plaatsen over.
Deel workshop
VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief
#56974
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/VIP-Beuningen/activiteiten/Fotograferen-met-je-mobieltje/56974 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Na deze workshop maak jij foto's van veel betere kwaliteit met je eigen smartphone! Tijdens de workshop leer je alles over: de mogelijkheden van de camera.

Uitgebreide omschrijving

Deze workshop wordt gegeven door Yvonne de Hont en duurt 3 uur.


De deelnemers worden verzocht om vooraf de app Snapseed (gratis) te downloaden. Snapseed is een bewerkingsapp waar we mee aan de slag gaan tijdens de workshop. In onze bevestingsmail krijgen jullie de link hiervoor doorgestuurd.

Verder is het belangrijk de mobiel 100% opgeladen is en dat er voldoende ruimte op de telefoon aanwezig is voor het opslaan van de foto’s. De workshop kost € 5,00 per persoon.

Als extraatje kunnen de deelnemers universele opzetlensjes bij de docent aanschaffen. Deze kosten € 5,00 excl btw per persoon.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.14 plaatsen over.
Deel workshop
workshops > VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief > Fotograferen met je mobieltje

Over VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers.