Skip Sidebar

Over ons

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het ...

WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Theatercollege Opgelost

Evenement · 23 nov, 20:00 - 21:30
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Ben je erbij? 100 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel evenement
VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief
#57011
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/VIP-Beuningen/activiteiten/Theatercollege-Opgelost/57011 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Aan de hand van de ervaringen van vrijwilliger Jaap en Johan word je geïntroduceerd in de handzame vuistregels van oplossingsgericht werken

Uitgebreide omschrijving

Jaap Vriend speelt op donderdag 23 november om 20.00 uur het theatercollege Opgelost. Entree is € 7,50 per persoon, kaarten zijn via de website van Theater de Molen te bestellen.


Werken en praten over oplossingen geeft energie, lang stilstaan bij problemen niet.

Het principe van het oplossingsgericht werken ligt in de nadruk op het halfvolle glas: wat zit er al in, wat gaat al goed? En niet op dat wat ontbreekt: wat is het probleem, wat lukt er niet?

Door de nadruk te leggen op het verlangen en je eigen kracht open je mogelijkheden voor de ander (en misschien ook wel jezelf). Dat en meer leer je in het theatercollege Jaap in Wonderland.

Centraal in het verhaal staat of het Jaap lukt om zijn sympathieke 93-jarige maatje te helpen met een prangend probleem.

Aan de hand van de ervaringen van vrijwilliger Jaap en het verhaal van zijn maatje Johan word je geïntroduceerd in de handzame vuistregels van oplossingsgericht werken. Ook maak je kennis met de twee beroemdste technieken van dit model: de Wondervraag en de Schaalvraag.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 100 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 2 months.
Deel evenement

Over VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers.