Skip Sidebar

Over ons

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het ...

WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

VerpleegThuis theatervoorstelling

Evenement · 5 okt, 20:30 - 22:00
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Ben je erbij? 1 plaats over. Aanmeldingen sluiten in 10 days.
Deel evenement
VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief
#57009
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/VIP-Beuningen/activiteiten/VerpleegThuis-theatervoorstelling/57009 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Deze verrassende theatervoorstelling door Teun Toebes over samenleven met mensen met dementie in Theater de molen. Let op deze voorstelling is uitverkocht.

Uitgebreide omschrijving

Teun Toebes is 22, kerngezond en woont samen met mensen met dementie op de gesloten afdeling van een verpleeghuis, waarom?

Als afgestudeerd verpleegkundige in de geriatrie weet hij dat het leven een nachtmerrie kan zijn als het hoofd en lichaam vergeten contact te maken.

Aan de hand van grappige, verdrietige en vrolijke anekdotes zal Teun de toeschouwers op een bevlogen meenemen in een wereld die zij dachten te kennen, maar nooit eerder zo zagen. De show zal interactief zijn omdat het grote doel is dat de mensen geholpen moeten worden bij het ‘Nieuwe Denken’, dit zal vanzelfsprekend tot mooie, verrassende en hilarische gesprekken leiden.Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 1 plaats over. Aanmeldingen sluiten in 10 days.
Deel evenement
Beuningen > evenementen > VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief > VerpleegThuis theatervoorstelling

Over VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers.