Skip Sidebar

Over ons

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het ...

WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Deel

Verteltheater; De situatie in de kampen

Evenement · 20 okt, 20:30 - 22:00
Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen, Nederland
WelzijnKunst & cultuurBuurt & omgeving
Ben je erbij? 50 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 25 days.
Deel evenement
VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief
#57010
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/VIP-Beuningen/activiteiten/Verteltheater-De-situatie-in-de-kampen/57010 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In deze voorstelling vertelt de Wijchenaar Simon Versteeg over zijn ervaringen in het Griekse vluchtelingenkamp op Lesbos.

Uitgebreide omschrijving

Theater Nora speelt op donderdag 20 oktober om 20.30 uur de voorstelling De situatie in de kampen. Entree is € 7,50 per persoon, kaarten zijn via de website van Theater de Molen te bestellen.


Simon Versteeg werkte twee periodes als vrijwilliger in de vluchtelingenkampen op Lesbos. Sinds zijn geboortejaar 1996 is hij inwoner van Nederland. Over beide situaties heeft hij iets te vertellen. 

De situatie in de kampen is een reisverslag van Simons ervaringen in de kampen: de vluchtelingenkampen op Lesbos en de kampen in de Nederlandse samenleving.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? 50 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 25 days.
Deel evenement
Beuningen > evenementen > VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief > Verteltheater; De situatie in de kampen

Over VIP Beuningen, onderdeel van Perspectief

Het VIP Beuningen is er voor vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken. We bemiddelen, adviseren en delen kennis. U kunt bij ons terecht voor informatie, scholing, hulp bij het zoeken van passend vrijwilligerswerk of ondersteuning bij het werken met vrijwilligers.