Skip Sidebar

VPTZ Arnhem

Non-profit

Over ons

We ondersteunen mantelzorgers wanneer in hun midden iemand het levenseinde nadert.

Welzijn
Deel

Bestuursleden VPTZ Arnhem

Structureel werk · 4-6 uur/maand
Arnhem, Gelderland, Nederland
Bestuur
WelzijnZorg
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
VPTZ Arnhem
#52139
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/VPTZ-Arnhem/activiteiten/Bestuursleden-VPTZ-Arnhem/52139 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

VPTZ Arnhem is er voor mensen in de palliatief terminale fase als de mantelzorger de zorg niet meer op zich kan nemen. Bevlogen vrijwilligers zetten zich in om

Uitgebreide omschrijving

Het bestuur bestaat uit vijf personen met een voorzitter, secretaris en penningmeester en twee algemene bestuursleden. We hebben een algemeen coordinator, drie coordinatoren en vrijwilligers die de zorg leveren. We denken samen en ontwikkelen samen. Daarvoor neemt de algemeen coordinator deel aan de tweemaandelijkse bestuursvergadering. We organiseren vijwilligers- en coordinatorenbijeenkomsten. In het bestuur verdelen we portefeuilles. Er wordt veel geinvesteerd in de contacten en samenwerking met externe aanpalende organisaties. Wat betreft het penningmeesterschap hebben we een up te date gedigitaliseerde boekhouding. De penningmeester is tevens algemeen bestuurslid.  

 

Affiniteit met het werkveld is het belangrijkste. Een bestuurslid moet in staat zijn om te verbinden, om mee te denken en mee te ontwikkelen op beleidsniveau en samen te werken. Eventuele zorgkennis kan van pas komen maar is geen vereiste. Motivatie en betrokkenheid bij het thema zullen de belangrijkste pijlers zijn.

 

Het is een betrokken bestuur dat naar elkaar omkijkt en zich actief inzet zodat de vrijwilligers op een goede wijze hun ondersteuning voor de mantelzorger bij de mensen thuis kunnen bieden.


Het is mogelijk een training bij de landelijke VPTZ.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Arnhem Activiteiten > VPTZ Arnhem > Bestuursleden VPTZ Arnhem

Over VPTZ Arnhem

We ondersteunen mantelzorgers wanneer in hun midden iemand het levenseinde nadert.