Skip Sidebar

Vereniging EJVO

Non-profit

Over ons

Vereniging EJVO is opgericht om ouderen steun te bieden bij het aanbreken van hun gloriejaren. Deze steun wordt door EJVO geleverd door jongeren met invloed van zowel jong en oud om een leef en steun ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijnGeen honger
Deel

Locatiecoördinatoren Nijmegen-Zuid

Structureel werk · 0–4 uur/week
Flexibele locatie
Koken & etenAdministratie
Welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Vereniging EJVO
#48297
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Vereniging-EJVO/activiteiten/Locatiecoordinatoren-Nijmegen-Zuid/48297 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je geeft richting en sturing aan de locatie en zorgt voor de uitvoering van de diverse activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Je geeft richting en sturing aan de locatie en zorgt voor de uitvoering van de diverse activiteiten en de voorgenomen doelstellingen zoals bepaald in het werkplan. Je bent het aanspreekpunt voor de partners, het Bestuur en alle vrijwilligers binnen de locatie. Je werkt samen met de andere Locatiecoördinatoren en neemt deel aan relevante overleggen.


Daarnaast heb je zicht op de hulpvragen in het werkgebied. Je representeert extern de locatie en bouwt en onderhoudt een lokaal netwerk op betrokken terreinen. 


Wat breng je mee? 

  • Je beschikt over organisatorische vaardigheden en je kunt goed overzicht houden. 
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt duidelijk verwachtingen uit t.a.v. wat er moet gebeuren. 
  • Je hebt affiniteit met vrijwilligers en vrijwilligerswerk; aantoonbare belangstelling en betrokkenheid. 
  • Je weet anderen te inspireren en motiveren; je bent een verbinder van vrijwilligers binnen de locatie. 
  • Je bent een netwerker, die met initiatief en enthousiasme verbinding kan leggen tussen verschillende werelden en organisaties.  

 

Wat krijg je? 

Als Locatiecoördinator ben je werkzaam in een enthousiast team van vrijwilligers en professionals. Het is een uitdagende functie in een transitiefase van de organisatie, met de mogelijkheid dit veranderingstraject binnen het cluster mede vorm te geven. Er is ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Vereniging EJVO

Vereniging EJVO is opgericht om ouderen steun te bieden bij het aanbreken van hun gloriejaren. Deze steun wordt door EJVO geleverd door jongeren met invloed van zowel jong en oud om een leef en steun brug tussen generaties te slaan. EJVO brengt in de omgeving van Nijmegen begeleiding bij ouderen die ondersteuning willen bij het onderhoud van hun levensbehoeften en -standaard. EJVO ziet deze begeleiding dan ook als een verplichting van nationaal belang. Om deze redenen ziet de stichting EJVO dan ook groeien naar een aanbieder van steun voor alle ouderen in heel Nederland. Waardig ouder worden wordt in Nederland gezien als een recht wat ieder mens hoort te bezitten. Om deze reden is EJVO in het leven geroepen om ouderen op een respectvolle en waardige manier hun gloriejaren te laten ervaren. Door ouderen te helpen en jongeren hiervoor in te zetten vervult EJVO een cruciale rol binnen de huidige samenleving. Het samenbrengen van oud en jong en het overbruggen van generaties. De mogelijkheid voor ouderen om gelukkig en waardig oud te worden. Een kans voor jongeren om te leren van hun medemens en de mogelijkheid om ervaring op te doen door anderen te helpen. Een sociale band tussen mensen bouwen die mogelijk leidt tot een beter, gelukkiger en waardiger leven voor zowel oud als jong.