Skip Sidebar

Over ons

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – ...

ArmoedebestrijdingBuurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGeen hongerVerantwoorde consumptie en productie
Deel

Schoonmaker

Structureel werk · 3–4 uur/week
Winkelsteeg, Nijmegen, Gelderland 6534 AM, Nederland
ArmoedebestrijdingBuurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGeen hongerVerantwoorde consumptie en productie
Activiteit Delen
Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe
#58928
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Voedselbank-Nijmegen---Overbetuwe/activiteiten/Schoonmaker/58928 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je op zoek naar een uitdagende vrijwilligersfunctie met veel verantwoordelijkheid? Solliciteer dan op de functie als Schoonmaker!

Uitgebreide omschrijving

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo'n 900 gezinnen in Nijmegen, Elst en Zetten een aanvullend pakket voedsel. Met ruim 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen. Een van onze doelstellingen is om onze klanten wekelijks meer gezond voedsel geven. Onze vrijwilligers zamelen zoveel mogelijk goed voedsel in dat anders weggegooid wordt. Daarmee bezorgen zij wekelijks veel inwoners van Nijmegen en van de dorpen in de Overbetuwe, die het extra zwaar hebben een gevarieerd voedselpakket. Wil jij samen met ons de handen uit de mouwen steken? (zie ook onze andere openstaande vacatures).


Wat ga je doen?

Als schoonmaker ondersteun jij de Voedselbank enkele uren per week met algemene schoonmaakwerkzaamheden in de loods. Dit is de plek waar het gedoneerde voedsel wordt opgeslagen en vervolgens wordt ingepakt en getransporteerd. Een hygienische omgeving is bij een plek noodzakelijk. Daarom ben je als schoonmaakkracht onmisbaar voor onze organisatie. Om een goede hygiene te garanderen wordt er binnen onze loods schoongemaakt volgens de normen van de NVVA (de Warenwet). Bij ons kom je te werken in een enthouasiast en gezellig team van vrijwilligers dat werkt volgens een schoonmaakprogramma. Onze loods is gevestigd op: Winkelsteegseweg 144b, 6534 AR in Nijmegen.


Functie-eisen

  • Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig.
  • Je hebt affiniteit met het vakgebied en weet met de juiste bedrijfsschoonmaakmiddelen om te gaan.
  • Je bent voor een langere periode beschikbaar op maandag tussen 9.00 – 13.00 uur of vrijdagmiddag tussen 13.00 – 15.30uur, waarbij bij voldoende vrijwilligers dit geroosterd kan worden om de week.
  • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers en beschikt over een goede dosis humor.


Geïnteresseerd of benieuwd naar onze andere vrijwilligersfuncties? Solliciteer dan op deze vacature! Zodra we jouw sollicitatie binnen hebben, nemen we direct contact met je op!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo'n 900 gezinnen in Nijmegen, Elst en Zetten een aanvullend pakket voedsel. Met ruim 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen. Een van onze doelstellingen is om onze klanten wekelijks meer gezond voedsel geven. Onze vrijwilligers zamelen zoveel mogelijk goed voedsel in dat anders weggegooid wordt. Daarmee bezorgen zij wekelijks veel inwoners van Nijmegen en van de dorpen in de Overbetuwe, die het extra zwaar hebben een gevarieerd voedselpakket.