Skip Sidebar

Over ons

Spijker jezelf bij op de Vrijwilligersacademie van Gelderse Handen! Wij verzamelen allerlei (online) cursussen, workshops en trainingen. Vaak zijn ze gratis, soms wordt een beperkte vergoeding ...

Buurt & omgevingWelzijnSport & Recreatie
Deel

Financiering: 'Crowdfunding en campagne voeren voor jouw groene initiatief'

Workshop · 16 feb, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijnSport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten in 16 days.
Deel workshop
Vrijwilligersacademie
#61255
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Vrijwilligersacademie-Online-Cursussen/activiteiten/Financiering-Crowdfunding-en-campagne-voeren-voor-jouw-groene-initiatief/61255 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In deze workshop leer je meer over campagne voeren en de mogelijkheid om een bijdrage te krijgen van de Provincie Gelderland.

Uitgebreide omschrijving

Met een crowdfundingcampagne zamel je lokaal geld in en zorg je tegelijkertijd voor meer bekendheid van je initiatief. Voor je Buurt gaat in op vragen als: Waarom is crowdfunding een leuke en geschikte manier om jouw groene initiatief te financieren? Welke stappen moet je zetten? Hoeveel tijd kost het voorbereiden en uitvoeren van een campagne? En leggen we uit hoe jij kans maakt op een financiële bijdrage aan je crowdfundingcampagne van de provincie Noord- Brabant, provincie Gelderland of KIEM Utrecht. 


Voor je Buurt is organisator van deze workshop. Voor je Buurt is hét platform voor initiatieven in je buurt, dorp of stad. Via Voor je Buurt zamel je geld, hulp en materiaal in en geef je samen met anderen kleur aan je omgeving. 


Aanmelden voor de workshop: Aanmelden workshop(s): Versterken groene initiatieven (februari 2023) (google.com)

Aanmeldingen sluiten in 16 days.
Deel workshop

Over Vrijwilligersacademie

Spijker jezelf bij op de Vrijwilligersacademie van Gelderse Handen! Wij verzamelen allerlei (online) cursussen, workshops en trainingen. Vaak zijn ze gratis, soms wordt een beperkte vergoeding gevraagd. Schrijf je in, doe nieuwe kennis op en verbeter je vaardigheden!