Skip Sidebar

Over ons

Spijker jezelf bij op de Vrijwilligersacademie van Gelderse Handen! Wij verzamelen allerlei (online) cursussen, workshops en trainingen. Vaak zijn ze gratis, soms wordt een beperkte vergoeding ...

Buurt & omgevingWelzijnSport & Recreatie
Deel

Pitchen en netwerken voor jouw groene initiatief

Workshop · 9 feb, 19:00 - 21:00
Vanuit huis
Buurt & omgevingWelzijnSport & Recreatie
Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel workshop
Vrijwilligersacademie
#61254
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Vrijwilligersacademie-Online-Cursussen/activiteiten/Pitchen-en-netwerken-voor-jouw-groene-initiatief/61254 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Tijdens de training 'Verhaal + Netwerk' vertelt Voor je Buurt je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met jouw groene idee.

Uitgebreide omschrijving

Vragen als; Hoe bereik je jouw netwerk? Welk verhaal vertel je om jouw netwerk te enthousiasmeren om in actie te komen? komen aan bod en je gaat samen aan de slag, krijgt concrete tips en hoort uiteraard ook over succesvoorbeelden van andere groene initiatieven die jou al zijn voorgegaan.


Aanmelden workshop(s): Versterken groene initiatieven (februari 2023) (google.com)

Aanmeldingen sluiten in 8 days.
Deel workshop

Over Vrijwilligersacademie

Spijker jezelf bij op de Vrijwilligersacademie van Gelderse Handen! Wij verzamelen allerlei (online) cursussen, workshops en trainingen. Vaak zijn ze gratis, soms wordt een beperkte vergoeding gevraagd. Schrijf je in, doe nieuwe kennis op en verbeter je vaardigheden!