Skip Sidebar

Over ons

Op 25 juli 1982 werd Wandelvereniging Magnus opgericht tijdens een bezoek aan de Arcense bierbrouwerij. Het daar gebrouwen bier werkte inspirerend op de keuze van een naam voor onze vereniging ...

Sport & RecreatieKunst & cultuurWelzijn
Deel
 Vierdaagse Nachtwacht

Vierdaagse Nachtwacht

Event
Kapittelweg 2a, 6551 EB Weurt, Nederland
Gastheer/vrouwEvenement & festivalSport
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wandelvereniging Magnus
#40109
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Wandelvereniging-Magnus1/activiteiten/Vierdaagse-Nachtwacht/40109 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het klaar maken van een ontbijtbuffet en de bevoorrading klaar zetten voor de verzorgingsposten.

Uitgebreide omschrijving

Elk jaar, op de derde dinsdag van juli is het weer zover. Het Vierdaagse legioen wandelt Nijmegen binnen! Wandelvereniging Magnus verzorgt tijdens deze week een 90-tal wandelaars in Ontmoetingsplek de Kloosterhof in Weurt. Tijdens de nachtelijke uren moet er een ontbijt buffet klaar worden gezet en worden opgeruimd. Met 3 enthousiaste vrijwilligers is dit een leuke job.

Taakomschrijving:


Het klaarzetten van het ontbijt buffet. En helpen bij het klaar maken van de bevoorrading voor de verzorgingsposten.

Functie-eisen:


- Een klik hebben met de Nijmeegse Vierdaagse. - Het in teamverband kunnen werken. - Goed gehumeurd en positief ingesteld zijn.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:


Wij bieden een gezellige sfeer met elkaar. Aan het einde van elke dag een warme maaltijd. En uiteraard een lekker bed nadat je nachtdienst hebt gedraaid.

Wat maakt het werk de moeite waard?:


De goede onderlinge en zeer gezellige sfeer met elkaar. Eenmaal binnengehaald bij Wandelvereniging Magnus wil je nooit meer weg!

Werktijd:

Tijdens de wandeldagen 's nachts vanaf 04:30 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Ontmoetingsplek de Kloosterhof, Kapittelweg 2A in Weurt is tijdens deze week onze uitvalsbasis.
5 plaatsen over.
Activiteit Delen
Weurt Activiteiten > Wandelvereniging Magnus > Vierdaagse Nachtwacht

Over Wandelvereniging Magnus

Op 25 juli 1982 werd Wandelvereniging Magnus opgericht tijdens een bezoek aan de Arcense bierbrouwerij. Het daar gebrouwen bier werkte inspirerend op de keuze van een naam voor onze vereniging. We kozen Magnus vanwege onze band met Nijmegen, de stad van Karel de Grote: Carolus Magnus. In ons logo hebben wij zijn standbeeld en Oude Waalbrug van Nijmegen opgenomen. Nijmegen is immers dankzij ‘s werelds grootste wandelevenement, de Internationale 4Daagse, hét symbool voor de wandelsport. Een prima naam dus voor onze wandelvereniging. Doel van onze vereniging is de wandelsport te stimuleren. Dat doen we door deel te nemen aan tal van binnen- en buitenlandse marsen. Daarnaast is ook het versterken van de sociale contacten, door middel van het organiseren van diverse andere evenementen, ons streven.
Wandelvereniging Magnus is een bij de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) aangesloten vereniging.
De Nijmeegse 4daagse is onmiskenbaar hét hoogtepunt van ons wandelprogramma.
Daarnaast organiseert Wandelvereniging Magnus jaarlijks eind april een eigen wandeltocht, de Noviomagumtocht waaraan gemiddeld 1200 wandelaars deelnemen. Aan het eind van het jaar wordt er een activiteit georganiseerd waarbij inspanning en ontspanning elkaar doorkruizen. Bij deze activiteit worden naast leden ook onze vrijwilligers uitgenodigd.