Skip Sidebar

Over ons

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in ...

Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Coördinator vrijwilligerswerk

Structureel werk · 2–4 uur/week
Nijmegen, Gelderland, Nederland
Campagne voerenCoördineren
Vluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheidOnderwijs
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wereldvrouwenhuis
#54287
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Wereldvrouwenhuis/activiteiten/Coordinator-vrijwilligerswerk/54287 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een vrijwilligster die zorgt dat er voor alle taken vrijwilligers beschikbaar zijn. Lid van het coördinatieteam.

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligerscoördinator

We zoeken versterking van het coördinatieteam met een vrijwilligster die zorgt dat er voor alle taken voldoende vrijwilligers zijn.

Taken:

  • Het opstellen en plaatsen van vacatures
  • Het voeren van intakegesprekken met potentiele vrijwilligers
  • Overleggen met vrijwilligers over hun taken
  • Het verdelen van taken
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers.
  • Meepraten, denken en beslissen in het coördinatieteam

Samen met drie andere vrijwilligsters vorm je het coördinatieteam. Het team houdt de dagelijkse gang van zaken in het Wereldvrouwenhuis in de gaten. Wekelijks bespreken we hoe het gaat met de vrouwen. Voelen alle bewoonsters zich veilig in het huis? Zijn er problemen rond de gezondheid van een van de vrouwen? Verloopt het activiteitenprogramma naar wens? Hoe staat het met de juridische procedures van de bewoonsters? Zijn er voor elke taak voldoende vrijwilligers? Zijn er nieuwe vrouwen aangemeld?

Lijkt dit je wat, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Wereldvrouwenhuis

Het Wereldvrouwenhuis biedt dakloze vrouwen zonder een verblijfsvergunning een activiteitenprogramma, individuele begeleiding en tijdelijk onderdak. Ze kunnen maximaal zes maanden wonen in ons huis in Nijmegen. Op die veilige plek kunnen ze weer zelfvertrouwen opbouwen en hun zelfredzaamheid versterken. We zijn een kleinschalige vrijwilligersorganisatie in Nijmegen.