Skip Sidebar

Over ons

Wil je meer grip op je eigen leven krijgen? Volg bij ons een training, ontmoet anderen of maak een afspraak met een coach. Jouw ideeën voor activiteiten zijn ook welkom.
Samen versterken we je ...

Sociale rechtvaardigheidMensen met een beperkingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Ontdek Zentangle in 3 tweewekelijkse bijeenkomsten (1)

Workshop · € 7,5 · 25 apr, 13:30 - 15:30
Sint Jorisstraat 72, 6511 TH Nijmegen, Netherlands
Sociaal contact
Ben je erbij? 4 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 24 days.
Deel workshop
Zelfregiecentrum Nijmegen
#32358
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Zelfregiecentrum-Nijmegen/activiteiten/Ontdek-Zentangle-in-3-tweewekelijkse-bijeenkomsten-1/32358 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zentangle is leuk, makkelijk te leren en je kunt het overal doen. Het is ook een fijne manier om tot rust te komen., bijvoorbeeld na je vrijwilligerswerk.

Uitgebreide omschrijving

Door steeds één lijntje te herhalen komen mooie, verrassende figuren tevoorschijn. Dit laat je zien en ervaren dat je streepje voor streepje tot mooie dingen kunt komen. Stapje voor stapje, net als in het leven zelf.


Het leuke van Zentangle is dat je iets tastbaars hebt zodra je klaar bent: een kunstwerkje dat iets van jezelf bevat. Een stappenplan helpt je daarbij op weg. Zodra je weet hoe het gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos! Elke keer ontstaat er iets nieuws, en het is altijd goed.


Doel van de scholing:

Voor iedereen die uit zijn hoofd wil komen en op een leuke manier ontspannen. Of als je wilt oefenen met het zetten van kleine stappen. Ontdek of jij een klik hebt met Zentangle, en schrijf je meteen


Overige data: 9 en 16 mei.


Inhoud van de scholing:

Deze training laat je in een serie van drie lessen kennismaken met Zentangle. Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe je een Zentangle opzet en verder uitwerkt. Ook leer je een aantal bestaande tangles (patronen) tekenen. En je zult ontdekken dat Zentangle een methode is om inzicht en vaardigheden te ontwikkelen. En.. je hoeft niet te kunnen tekenen.

Hoe kom ik er?

Zelfregiecentrum Nijmegen, Sint Jorisstraat 72, Nijmegen
Ben je erbij? 4 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 24 days.
Deel workshop
workshops > Zelfregiecentrum Nijmegen > Ontdek Zentangle in 3 tweewekelijkse bijeenkomsten (1)

Over Zelfregiecentrum Nijmegen

Wil je meer grip op je eigen leven krijgen? Volg bij ons een training, ontmoet anderen of maak een afspraak met een coach. Jouw ideeën voor activiteiten zijn ook welkom.
Samen versterken we je mogelijkheden en zoeken we manieren om om te gaan met wat moeilijk is.
Geen therapie.