Skip Sidebar

Over ons

Wil je meer grip op je eigen leven krijgen? Volg bij ons een training, ontmoet anderen of maak een afspraak met een coach. Jouw ideeën voor activiteiten zijn ook welkom.
Samen versterken we je ...

Sociale rechtvaardigheidMensen met een beperkingWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel

Receptionist

Structureel werk · 4–8 uur/week · Start vanaf 15 apr 2022
Sint Jorisstraat 72, 6511 TH Nijmegen, Netherlands
ReceptieNederlandsAdministratieSociaal contactComputer
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Zelfregiecentrum Nijmegen
#31274
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Zelfregiecentrum-Nijmegen/activiteiten/Receptionist/31274 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Zelfregiecentrum Nijmegen zoekt een receptionist. Als eerste gastvrije gezicht ontvang je bezoekers aan de balie en aan de telefoon.

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een receptionist. Als eerste gezicht van de organisatie ontvang je bezoekers en helpt hen verder, zowel aan de balie als aan de telefoon.

Je ontvangt bezoekers, helpt mensen verder, neemt de telefoon aan en je boekt vergaderruimtes in de vergaderagenda. Ook draag je zorg voor postverwerking (frankeermachine) en maak je op verzoek o.a. kopieën.


Wat vragen wij van jou:

Je bent hulpvaardig, vriendelijk en gastvrij. Je vindt het leuk om mensen verder te helpen en bent graag de spil van de organisatie. Je bent computervaardig en beheerst (o.a.) Microsoft Word en Outlook.


Wat bieden we jou:

Een team van medewerkers die collegiaal zijn en samen graag een welkom uitstralen aan bezoekers. Een plek waar je ervaring opdoet en je vaardigheden uitbreidt. Je leert onder andere in groepstrainingen om met verschillende mensen om te gaan.


Wat maakt het werk de moeite waard:

Onze organisatie is een plaats waar je iets kunt halen en waar je jouw deskundigheid kunt inbrengen. Centraal staat het ervaren van je eigen kracht.


Werktijd:

Op vrijdagmorgen en een ander dagdeel in overleg

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zelfregiecentrum Nijmegen

Wil je meer grip op je eigen leven krijgen? Volg bij ons een training, ontmoet anderen of maak een afspraak met een coach. Jouw ideeën voor activiteiten zijn ook welkom.
Samen versterken we je mogelijkheden en zoeken we manieren om om te gaan met wat moeilijk is.
Geen therapie.