Skip Sidebar

Over ons

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, ...

ZorgBuurt & omgevingOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Maaltijdservice

Maaltijdservice

Taak · 2–4 uur
Rosa De Limastraat 10, 6543 JG Nijmegen, Netherlands
ZorgBuurt & omgevingOuderen
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Zorgcentrum Huize Rosa
#58259
Scan me of ga naar www.geldersehanden.nl/o/Zorgcentrum-Huize-Rosa/activiteiten/Maaltijdservice/58259 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je betrokken en wil je een maatschappelijk steentje bijdragen in het verlenen van maaltijdservice voor de buurt Heesh in Nijmegen?

Uitgebreide omschrijving

Ben je betrokken en wil je een maatschappelijk steentje bijdragen in het verlenen van maaltijdservice voor de buurt Heesh en omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De maaltijdservice is bedoeld voor inwoners die zelf niet in staat zijn om te koken.

We zijn op zoek naar maaltijdbezorgers. Dat doe je met de brommer, auto of fiets. Onze klanten zijn blij om je te zien, want jij brengt een warme maaltijd én een lach! Iets voor jou? 

Ben jij of ken jij iemand die een paar uur maaltijdservice wil verlenen? Neem dan contact op met Ayse Özcan of Bianca Kumral (vrijwilligerscoördinator).

In overleg bepaal je wanneer je aan de slag gaat en welke dag, de maaltijden worden tussen 11.00-13.00 uur bezorgd.

Belangrijk om te weten is dat je makkelijk beweegt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorgcentrum Huize Rosa

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, Tristan & Isolde en in de wijken Hees en Heseveld. We bieden gevarieerde zorg, afgestemd op de persoonlijke behoeften van onze cliënten.